Inlägg

Inlägg som PAPRIKAN behöver hjälp har skrivit i forumet
Av PAPRIKAN behöver hjälp

Just det, ska liksom köpa tv imorgon också, 65 tummare då det är black friday men nu går man alltid orolig om att problemet ska återkomma liksom. Tvapparater eller datorer är definitivt inte billiga.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Vet inte hur mycket jag får säga om just själva fastigheten jag bodde på, säger inga namn men vet att de slarvade väldigt mycket med deras jobb. Man märkte det då de inte plockade upp ruttna äpplen och så. Böt aldrig eluttagen. Hade även ett eluttag som ramlat ut själva hålet från morsans rum. Kablarna hängde fortfarande i dosan. Vet inte om det kunde ha påverkat alla rum med elen? De lät även träd bara ligga kvar i flera veckor som de huggit ner som skapade småflugar kommandes in till oss. Nästan säker på att de inte bytit någonting på minst 15-20 år när man bott där eller om de bytt något alls. Det var alltid suckande stön när man frågade om de kunde fixa saker.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Även fast jag fixat dessa problem genom flytt så har jag fortfarande, sökt efter mer om detta pga, problemet blir mer vanligt. Jag vill hjälpa folk med detta då det inte finns någon fix, som sagt förutom att flytta och byta komponenter. Ber om ursäkt för att jag var oklar i vad jag skrev Det är så att, människor har försökt fixa detta problem i flera år men så fort de kopplar in datorn i eluttaget så får den, input lag, desync, nedgraderat ljud och bild, pop ins och shimmering eller vad det kallas, dålig anti aliasing.

Tror att det är plaströr, är inte så inställt på vad som används när det gäller lägenheter och så men nästan säker att det är PVC rör som går ner i källaren?

Av PAPRIKAN behöver hjälp
Skrivet av OSkar000:

Kablarna man drar i väggarna skiljer sig inte nämnvärt mellan idag och för 60 år sedan. Samma typ av kablar och samma dimensioner i allmänhet.

Däremot kan du möjligen haft otur med nån granne som skräpat ner elnätet där du bodde förut.

Faktiskt bra sätt att beskriva det. Min polare jobbar på en fastighet och sa att de nyare lägenheterna skiljer sig från 1960tals och 1980tals, Kan dock kanske skilja sig från lägenhet till lägenhet då de inte bytt eluttagen på säkert 10-20 år haha. Däremot så ska man väl byta eluttagen efter 8 år eller något. Inte jätte inne på detta men kändes väldigt osäkert där. Bra svar däremot.-

Av PAPRIKAN behöver hjälp

För människor som har problem med input lag, sämre ljud, sämre bildkvalite och pop ins. Fixat efter flytt.

Hej, jag skrev här på forumet om pop ins förut för några månader sedan, tydligen så kan andra inte se det via min skärm men ska förklara lite vad det innebär. Så jag har haft dessa problem sedan 2019 men själva pop ins kom tidigt 2023. Först så var det bara desync on väldigt dålig input lag. Har äntligen fixat dessa problem genom att flytta. Det som skapade dessa problem kallas för, EMI eller till så kallad Electromagnetic interference som är någon form av statisk elektricitet. Tydligen så händer pop ins på youtube videos också då det på något sätt convertar videon till din bild, lite svårt att förklara om just det där. Men under all research och så, så har man bara fått mycket negativa kommentarer om detta och andra behandlar en som en idiot på grund av väldigt konstiga problem som man trodde var omöjligt. Jag vet att det är många som har detta problem just nu. Dessa problem har också med smutsig elektricitet att göra då det mestadels förekommer i 60tals lägenheter. Flyttade till en 80tals lägenhet som fixade detta, det kan också bero på att eltrådarna är mycket smalare än den senaste generationens kablar. Hoppas detta hjälpte. Skriv gärna något om ni har frågor eller så. Gärna kommentaren för de med samma problem.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Hej! Om jag minns rätt så är det en standard inställning på RX grafikkorten. Hade samma problem med rx 6800xt med skuggning som blockerar texterna och så? Det är för att bilden är för skarp, kolla på amd inställningarna, amd adrenaline. Gå till, Spel längst uppe bredvid grafik tabben. Sedan gå till Grafik tabben och sedan anpassade och sedan kan du leta efter, Radeon Bildskärpning. Förhoppningsvis så fixar detta ditt problem

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Hej! Har gjort, tror 2-3 ddu avinstallationer. Samma problem.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Okej, tack för alla svar <3

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Förlåt att jag frågar igen, men kan en bättre cpu fixa detta? Iallafall förbättra?

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Nej, har 16gb som nu. Däremot så använder jag mitt gtx 1650 super för närvarande. Skulle se om det blev några ändringar när jag böt men inget ändrades. Har testat detta spel med mitt rx också. Har knappast någon energi kvar.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Hade ungefär samma problem i rdr2 som gas station simulator. Det spelet jag visade sisst. Så fort jag kollade runt så försvann objekt och kom tillbaka efter 1-2 sekunder när man kollar på objektets riktning.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

https://www.youtube.com/watch?v=wTl8YlokzGQ Detta är vanligt? Det är sista videon däremot. Men värt att kolla. Detta har inte varit förut för då hade jag stört mig från första början.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Det känns som att objekt försvinner väldigt nära däremot. Har ett spel där detta problemet är värst. Däremot så är detta spelet inte så välkänt. Men har inte haft detta problem innan.

Av PAPRIKAN behöver hjälp
Av PAPRIKAN behöver hjälp

Det är pop in jag söker efter. Det blir typ en svart kontur halvägs. Sen visas hela detaljen. Sen går den bort ju längre bort. Då menar jag att den försvinner efter en rätt så kort distans.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Det var mitt fel. Tydligen så är detta ett problem med wow i sig. Konstigt att det är betydligt värre i andra spel. Men kan göra en video/bild i csgo då objekten bara försvinner direkt istället.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Om man kollar på youtube videos och så, så är detta inget problem.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Hade inte detta problem förut med mitt rx 6800xt. Böt ut det för att jag hade smålagg då och då. Däremot så märkte jag att detta hände när jag fick tillbaka grafikkortet. Däremot så hade postnord bankat sönder hela kartongen. Men väntade 3 veckor på att grafikkortet skulle komma tillbaka så orkar inte skicka tillbaka det.

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Men oavsett om jag har 1080p så händer detta. Inget ändras. Förstår om 4k hade krävts mer. Men det känns som 1080p kräver exakt lika mycket utan förbättringar eller inga förbättringar. Allt känns det samma. 1080p ska väl vara lätt för detta grafikkortet?

Av PAPRIKAN behöver hjälp

Grafiken blir nedgraderat desto längre bort det blir. Så ser konstigt ut.