Inlägg

Inlägg som AtreX har skrivit i forumet
Av AtreX

Vänta lite nu Elon.. Är det inte så att man måste ha Tesla-appen för att kunna använda sin (nya) Tesla-bil?

Av AtreX

Jag har haft ett par sådanahär: Platronics B8200 i många år och varit väldigt nöjd med dem.
https://www.poly.com/us/en/products/headsets/voyager/voyager-...
Verkar finnas en uppdaterad version nu med USB C, den är dock rätt mycket dyrare, men är mkt nöjd med dem i jobbsammanhang i alla fall.
Voyager Focus 2 är ju tyvärr ännu bättre när det gäller brusreducering på både mikrofon och ljud, men on-ear är ju tyvärr helt oanvändbart så de faller ju på det vilket är synd då de för övrigt är fantastiska.

Edit: Oavsett vilket av dem jag än kör så saknar jag ju mina Arctis Wireless Pro som jag kör hemma, helt oslagbara i allt utom brusreducering, men hemma är det ju inte heller viktigt.

Av AtreX
Citat:

Streaming är följt av att kolla på Tiktok

Bara jag som inte förstår varför man håller isär dessa två? Strömmad video som strömmad video, oavsett om det är tiktok, youtube eller netflix?

Av AtreX
Skrivet av xfade:

En behöver va medveten om vad en sa ja till i "köpe"kontraktet.

Är det BS de dem gör Ja. Men ändå.

Jag tycker det låter som att du behöver läsa Lag (1994:1512) om avtalsvillkor i konsumentförhållanden. Paragraf 3 räcker nog.

Av AtreX
Skrivet av Hakinger:

Men de kanske är mer hållbara än t.ex. Logitechs vanliga tangentbord?

Ta gärna det med mitt Logitech G15 v2 som fortfarande rullar fint sedan det köptes nytt någon gång 2007 och har fått slita en hel del sedan dess
Trodde dess dödsdom var kommen för någon månad sedan när coca cola-glasets botten utan förvarning tackade för sig och jag plötsligt hade ett tangentbord (eller rättare sagt: rum) dränkt i cola, men efter noggrann städning så funkar allt fortfarande, tack och lov!

Edit: Ja, jag är mycket väl medveten om att anekdotisk bevisföring fungerar "sådär", men det är mer tänkt som en rolig anekdot än som bevis för att alla logitechbrädor är evighetsmaskiner

Av AtreX

Vänta nu.. Detta måste ju innebära att det finns nya drivrutiner till win 3.11..? Annars skulle de ju inte behöva uppdateras? *mind blown*

Av AtreX

Utmärkt Daniel Ek, gör det enda rätta, bojkotta allt vad Apple heter som plattform!

Av AtreX

Jisses. Är detta det absolut starkaste skolboksexemplet på att "kasta sten i glashus" någonsin i spelbranchen eller vad? Sony av alla går ut och gnäller över att andra speltillverkare gör titlar plattformsexklusiva, när de är så fruktansvärt glada i att göra det själv?

Av AtreX
Nytt bud: 700 kr bud + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av AtreX

Var också ute efter något prisvärt och billigt, men hade också en ganska kraftig begränsade faktor i utrymmer.
Det slutade med att jag köpte själva höj-och-sänk-modulen (de säljs separat) på IKEA och kompletterade med en tillsågad köksbänkskiva i ek från K-Rauta.
Mycket nöjd med resultatet, förutom att jag behöver olja in det då och då, men det är ju enkelt åtgärdat med ett annorlunda val av bänkskiva.
Enda jag saknar egentligen är förinställda lägen som hade varit smutt, men absolut något jag klarar mig utan.

Lycka till!

Av AtreX

2500 hotellrum i Jönköping påstås alltså inte räcka (enl. Destination Jönköping)? Är det mer än hälften av LAN-deltagarna (som enligt ryktet var omkring 5-6000st nu senast) som väljer extrakostnad för hotell numera alltså?
Finner detta påstående svårt att tro på rakt upp och ned, men vad vet jag.

Av AtreX
Skrivet av JBMan:

Jag kan inte tänka mig att betala 1500 för den här äldre modellen av en telefon som enligt mig inte borde kosta mer än 600-700 idag (såg en på tradera som försökte ta 4000:-!!). Dessutom ägde jag en sådan för flera år sedan och gillar de inte de rundade kanterna som störde användandet på ett irriterande sätt.

Helt upp till dig såklart och du får tycka att den är värd precis vad du vill, men då får du gå utan telefon.

Av AtreX
Skrivet av JonasT:

Nu verkar de ha fimpat promo-koden. Får se om min order går igenom eller om den avbeställs.

Man gick alltså inte bara miste om ett väldigt bra pris utan även skrytfaktorn att ha samma TV-modell som "SweC-Jonas". Faaaan också!
Jaja, det får väl bli en B3/C3 från Webhallen istället.. Ska bara våndas lite till innan man trycker på knappen. Så himla mycket pengar.

Av AtreX

Har en Samsung S9 liggande som jag skulle kunna tänka mig att skiljas från för 1500kr. Mycket fint skick och batteriet byttes för 2 år sedan så det var fortfarande schysst när jag slutade använda den i somras.

Av AtreX
Skrivet av orginallinus:

Jag vet inte vad det skulle vara för nytta egentligen. Det brukar vara gissningsvis vissa modellserier som har defekter, typ dålig kylning av minneskretsar osv. Tror "konsumenter" gör bättre i att läsa/ta del av ordentliga recenscioner.

Med det sagt är det väl intressant med statistik, framförallt på hur de hanterar returärenden (kanske var det du menade?)

Jag ser ju helst i så fall att de redovisar inte bara per tillverkare utan även per produkt, men jag inser att jag kunde varit tydligare med det. Jag förstår dock inte varför man ska läsa "ordentliga recensioner" istället. Jag ser snarare ovan nämnda statistik som ett utmärkt komplement till recensioner. Statistik på returärendena vore också guld om de tvingades tillhandahålla så att andra entiteter, t.ex. SweC, kan sammanställa datan från alla återförsäljare och ge oss konsumenter en mer komplett bild av hur tillverkarna sköter sig och hur deras produkter håller.

Av AtreX

Den här typen av statistik borde alla stora återförsäljare vara tvungna att publicera för oss konsumenters skull.

Av AtreX

Inget direkt förtroende för LTT nej, men det har jag å andra sidan aldrig haft och har aldrig använt dem som underlag inför ett köp. Däremot go lättsam stämning och lite underhållande nån gång ibland.

Av AtreX
Skrivet av xc:

Emulatorer är väl inte olagliga vad jag vet, och äger man ett switch spel borde man väl ha rätt att göra en kopia och köra det på sin monsterdator med bättre flyt och upplösning.

I sverige har du väl laglig rätt att göra det enligt privatkopieringslagstiftningen, men den typen av lagar är väl relativt ovanlig i resten av världen om jag förstått det rätt, tyvärr.

Av AtreX

2st Fire DTV C/CI

Två st. kabeltv-mottagare säljes. Kopplas in via FireWire till din HTPC och funkade utmärkt till ComHems "tre hål i väggen" sist jag använde dem. Medföljer även läsare för kanalkort om man vill använda sådant. Har själv testat dem med MediaPortal vilket funkade utmärkt för den som vill bygga en kraftfull TV-Server som i princip blir en inspelningsbar TV-box på steroider.
Kan även finnas instickskort och kablage för FireWire att köpa till om så önskas.

Läs hela annonsen här

Av AtreX

19" Rackhylla 65cm djup

Till ett kraftigt försenat rackbyggarprojekt inhandlades en rackhylla som tyvärr visade sig vara för djup för racket.
Är av modell Toten, kraftig och robust variant med förstärkning undertill.
Är som sagt 65cm djup, så mät gärna att det får plats i ditt rack innan

Då den är tung och skrymmande är avhämtning att föredra eftersom att frakt lär kosta ganska mycket, det är dock möjligt om man verkligen vill då originalembalaget finns kvar.

Läs hela annonsen här