Permalänk
Medlem

Inbjudan via mail

Hej!

Vi skall bjuda in till ett kundevent och tänker därför skicka ut personliga mail till våra kunder som genereras utifrån information i vår mysql db. Därför har jag skrivit ett litet skript som sätter ihop allt och sedan med hjälp av classen phpMailer skickar vidare den till en SMTP-server.

Nu visade det sig att det var lite svårare än jag trott att hitta en SMTP som låter en loopa ut 500+ mail. Tittade bland annat hos one.com för hos dem får man skicka obegränsat med mail från sina script, så länge de körs på den domänen som man registrerar med dem. Tyvärr så går det inte enligt deras support att ställa in SPF record i deras DNS. Behöver jag ha tillgång till det även vid så här små utskick (3 gånger ca 550 mail)?

Har ni någon annan bra lösning på hur man skall "signera" sina mail? Eller rent ut av vet någon schysst SMTP eller annat sätt att göra det jag försöker uppnå?

//Andreas

Permalänk
Medlem

Några hundra mail i timmen brukar väll vanliga ISPs SMTPs fixa utan o klaga? Vilket betyder att de kanske tar 5 timmar o skicka mailen?

Permalänk
Medlem

Det är i och för sig sant. Brukar det gå att skicka mail från en egen domän via tex Comhems SMTP?