Genuin Win 7 licens men repad, obrukar original CD.

Permalänk
Medlem

Genuin Win 7 licens men repad, obrukar original CD.

Hej Sweclockers!

Jag sitter nu med Vista 32-bit (som medföljde datorn). Efter att ha beställt och installerat Win 7 64-bit Professional svensk så "dog" mitt grafikkort (blå prickar på skärmen).

När det nya jag beställt anlände (PowerColor Radeon HD 5770 1GB GDDR5) så formaterade jag datorn för att "börja om".

Till min fasa upptäckte jag dock att varje gång jag försökte installera Win 7 med min skiva, låste sig datorn vid någon fas (tror det var under uppackningen). Det fanns en liten, äcklig repa på cdn.

Jag fick återgå till Vista 32-bit, och kontaktade Microsoft för att fråga om jag kan ladda ner Win 7 någonstans, eftersom jag har en betald licens, det är bara den repade cdn som vägrade samarbeta.

Damen jag fick kontakt med hänvisade mig till stället jag köpt Win 7 av (Webhallen i det här fallet), och deras kundtjänst hänvisade mig till en "cd slip klinik" någonstans i Malmö.

Jag blev trött och nu, ungefär 8 månader senare när jag kommit över chocken, vill jag installera Win 7 igen, för trots att min dator inte är den bästa i dagsläget (Radeon 5770, 4gb ram och quad processor), tror jag den skulle gå mycket bättre med Win 7 istället för Vista.

Så frågan är: finns det möjlighet att någonstans få tag i det Win 7 jag har licens för (64-bit professional svensk), och ska jag om jag får tag på det bränna det på en cd eller hur skulle jag gå tillväga för att installera det utan cdn?

Tipps och svar uppskattas!

Sev

Permalänk

Ska finnas massa trådar om detta, sök! Om inte annat så ska MS kunna skicka ut en ny skiva för en slant

Visa signatur

Asus Striker II Extreme / XFX Geforce GTX 280 / Q9450 @ 3.6GHz/ TRUE Noctua 120/ 4x1GB Corsair TWIN3X2048-1333C9DHX / X25-M G2 80gb Velociraptor / Win 7 Ultimate x64/ Antec P190

MovieDatabase

Permalänk

som kurre säger så kan MS skicka en skiva till dig

Visa signatur

Rampage II Gene. i7 920 @ 3.6GHz, Noctua, Dominator @ 1606, Asus GTX580