Idé med prototyp till verklighet?

Permalänk
Medlem

Idé med prototyp till verklighet?

Jag har ett projekt, en färdig idé med en prototyp som kan visa ungefär var den färdiga produkten ska landa. Idéen gäller ett spel som står relativt ensamt på dagens marknad i dess utförande. Jag själv är AD med kodkunskaper, men är medveten om att jag inte räcker till fullt ut, i princip så handlar det om att sätta ihop ett lag på 3-4 personer till en början. Företag finns att ta projektet under. Frågan är bara, var vänder man sig för sponsring och för att hitta rätt personer? Någon som suttit i liknande sits med erfarenheter om uppstartsfasen?

Visa signatur

i7 920 | 12GB DDR3 | GTX 480 | GA-X58A-UD7 | 160GB SSD X25-M G2 | 1TB F3 HD103SJ | W7 64-bit | Mac Mini
Webb: bluekitestudios.com

Permalänk
Korsordsguru

Svenska startup-scenen verkar inte vara speciellt organiserad jämfört med många andra eu-länder och USA, men finns väl lite enstaka grupper att hitta på linked-in och facebook och många entreprenörer på twitter. Swedish Startups - Mötesplatsen för svenska entreprenörer, utvecklare och riskkapitalister. och ArcticStartup kan vara värt att spana in.

Hos ALMI kan du få rådgivning och även söka riskkapital. ALMI Företagspartner AB

Har du satt ihop en bra affärsplan och budget kan du även självklart gå till banken och visa vad du har i hopp om att få ett banklån. Har du ingen affärsplan eller budget kan det kanske vara idé att pilla ihop det oavsett, för att se om det du vill göra är hållbart rent ekonomiskt. Finns många idéer som är utmärkta och i teorin säljer bra men väldigt svåra att få ihop ekonomiskt ändå.

Berätta gärna mer om ditt projekt! Du behöver ju inte avslöja alla detaljer men skulle vara kul att veta vad det handlar om och vad för personer du söker m.m.

Visa signatur