Permalänk
Medlem

Slumpmässiga BSOD!

Hej kära medlemmar!

Det är så att jag har problem med datorn, får slumpmässiga frysningar och ibland även BSOD, tror jag är inne på min 4e BSOD sedan jag fick igång datorn med fungerande OS. Delar ligger i signatur och allt är oklockat.

Denna felrapport får jag i BSOD och har sökt runt lite själv men hittar inget specifikt, behöver eran hjälp att tyda denna feltext bland annat, har letat efter dumpfilen men hittar ingen under %SYSTEMROOT%. Använder mig av Windows 7.

STOP: 0x000000F4 (0x0000000000000003, 0xFFFFFA8008885830, 0xFFFFFA8008885E10, 0xFFFFF80002DCE240)

Vid BSOD fryser bilden och jag måste nödstänga datorn genom att hålla i powerknappen, datorn startar upp normalt efter det utan att varna inne i OS om att BSOD ens har inträffat. Vi kan utesluta att delarna får för lite ström, då jag har ett TX850W.

Har kört minnesdiagnostik och inget fel hittades, min SSD krånglade tidigare och gav de flesta symptom som andra SSD med samma kretsar och firmwire gjorde. Efter en flash av firemware(enligt instruktioner från corsair) så löste sig de flesta problem men nu upplever jag ganska ofta lagg, frysningar och random BSOD. Hjälp mig felsöka, vad börjar jag?

Blir galen på detta snart

Mvh
Erik

Permalänk
Medlem

Tjenare såg problemet direkt i din signatur och det är Corsair GT disken. Har jag på datorn hela dagen så får jag minst en bsod tack vare disken och det finns inga botemedel :/ synd för det är en jädrans snabb disk

Permalänk
Medlem

Så pass, anade det men var osäker, får väl returnera den om det går och köpa/begära en annan i samma prisklass.

Tror du jag gör detta lättast med Corsair eller Inet?

Någon som har tips på en disk i likande klass som inte felar så enormt mycket?