Riktigt med (mjukvara) strul med nytt bygge

Permalänk

Riktigt med (mjukvara) strul med nytt bygge

Jag har en SSD-disk som strular. Jag vet inte om jag har ASCI aktiverat och när jag försökte komma in i BIOS så frös datorn så jag var tvungen att starta om den. Jag vet inte riktigt vad problemet är så om någon kunde hjälpa mig att felsöka så vore det grymt!

Jag har: ASUS p8p67 deluxe, gtx560 TI, corsair vengance RAM (8gb), corsair force series 120gb ssd disc, corsair HX 750 W, 2tb western digital caviar, intel core i7 2600k. Det var nog allt tror jag.

Är det värt att ominstallera och börja om på nytt? Jag byggde datorn för en knapp vecka sedan och jag är missnöjd med hastigheten på SSDn samt så har jag haft problem med marvell drivern som inte hittades vid start-upen och det var struligt att få igång datorn igen. Vad borde jag göra?

Nu senast när jag startade datorn så kom den till fönstret där man ska kunna trycka för att komma in i BIOS och sedan startade den om helt, för att därefter komma till windows inloggningsruta.
Det låter ju definitivt som ett mjukvaruproblem men vad kan man göra?

Det hela började när jag lirade Crysis 2 samt säkerhetskopierade filer från min iPhone. Datorn fick bluescreen och stängdes av, sedan kunde jag inte starta den förrens jag slagit av/på elen. What's up? :S
Tack för hjälpen!

Visa signatur

ASUS P8P67 Deluxe, GTX560 TI, Corsair Vengance RAM (8GB), Corsair Force Series 3 120GB SSD Disc, Corsair HX 750 W, 2TB Western Digital Caviar, Intel Core i7 2600K