Köpa/Förhandsboka via Ubishop

Permalänk

Köpa/Förhandsboka via Ubishop

Hej! Jag ska Förhandsboka AC3 via Ubishop eftersom CDON inte har den versionen jag vill ha och då undrar jag ifall det är nån som beställt därifrån? Är det mycket krångel? Berätta görna om vad du tycker om Ubishop.

Permalänk
Medlem

Har inte använt sidan tidigare, men jag gissar på att det är som alla andra sidor. Adressuppgifter och sen kortbetalning

Visa signatur

Wahoo

Permalänk
Medlem

använde Ubishop för några år sedan för att köpa något DLC... inga problem. Men numera använder de väl UPlay klienten som släpptes för någon månad sedan? Är fristående programvara likt Origin och Steam. Jag köpte två spel på deras Välkommen till Uplay-klienten rea (9kr styck) och det var inga konstigheter. Översättningen på vissa knappar i mjukvaran är lite konstig, men annars är allt som det borde. Kort och PayPal går bra. Alla spel hamnar under samma konto - även äldre UBI titlar du har registrerat och köpt på skiva finns där för nedladning (likt Steampowered spel och Origin).

UPlay ligger fortfarande lite efter både Origin och Steam i användarvänlighet i UI'n, men de kan komma ikapp. Med bra priser tror jag att de kan bli en riktig konkurrent

Permalänk

Det är nämligen så att jag ska förhandsboka AC3 specialutgåva till XBOX, vilket betyder att dom måste skicka en fysisk låda, undrar då ifall det är nån som haft problem när dom beställt från Ubishop?