I köptankar utav nytt headset, mus och tangentbord. råd/tips uppskattas :)

Permalänk
Medlem

I köptankar utav nytt headset, mus och tangentbord. råd/tips uppskattas :)

Hej,

Jo så att dags att uppdatera tillbehören lite.

Headset:Sitter just nu med ett logitech G35 som jag ogillar mer o mer så dags att köpa nytt. fick direkt upp ögonen för QPAD - QH90 och dom verkar vara ett par riktigt gedigna prisvärda lurar. men sen såg jag att det inte var surround i dom, är det en nödvändig funktion? spelar mkt BF3 då jag ibland tyckt det har hjälpt, men är det så stor skillnad utan surround? annars om ni har något bra tips i strax under tusenlappen skulle de uppskattas

Mus: vet att detta är väldigt personligt, hade en mionix 3200 innan älskade gummubehandlingen och passformen men den började dubbelklicka på vänster knapp och bytte då till en Naga då jag spelade väldigt mkt WoW, men inte mkt MMO nu längre och behöver komplettera med en "FPS" mus. Jag behöver egentligen inte ha några fina extra funktioner, macros, programvara osv ( iofs så är det ju typ standard men ändå ). har kollat lite på QPAD 5K och nya mionix 5000. era åsikter och tankar? tips på andra vettiga möss uppskattas såklart

Tangentbord: Hade tänkt mig hoppa det här med mekaniska brytare så de ska de vara, samma här spelar mkt BF3 och vill/behöver verkligen inte ha massa extra knappar/funktioner men gärna handlovsstöd och bakgrundsbelysning vore ett trevligt plus ( tycker det lyser så fint, haha ).
här har jag inte riktigt någon koll faktiskt. så alla tips uppskattas. gärna inte mer än en tusenlapp

Ja, jag vet att mekaniska brytare och möss är väldigt personligt och att man borde åka iväg o känna på det, vilket jag skulle göra idag, men var inne på både siba elgiganten och mediamarkt ( det som finns inom vettigt köravstånd) och utbudet var förskräckligt så har inte lyckats känna/klämma/lyssna.
därför gör jag den här tråden för att få era intryck, tankar o tips. sen får jag helt enkelt beställa o chansa, haha.

blev lite wall of text här men hoppas ni orkar läsa

tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Headset: Kan rekommendera följande. Dock kostar de lite mer än tusenlappen.

Mus: Prisvärd sådan.

Tangentbord: MK-80. Visserligen mekaniska brytare, och detta MÅSTE testas innan köp, dvs vilka brytare som passar bäst. Kan dock verkligen rekommendera tangentbordet. Strax över tusenlappen.

Allt är som sagt tycke och smak. Allt bör testas/inspekteras i butik innan köp.