Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk

Exjobb inom .net miljö

Hej!

Jag har lite svårt att ta fram en bra idé för mitt exjobb ute på ett företag som arbetar inom .net miljö där dom använde visual studio som plattform.
Därför tänkte jag höra här vad ni tror, har ni några tankar på något tänkbar frågeställning som skulle kunna va intressant att skriva om?

exempel skulle kunna va:

analys, test, produktutveckling, behandla säkerhets frågor, databashantering, utveckling osv?? Några andra områden?

företaget arbetar med

sharepoint
C# .NET
SQL
AngularJS,JSON,Jquery

Kom gärna med tips om ni har någon idé vad man skulle kunna göra för examensarbete inom detta område.

MVH

Permalänk
Medlem

x-jobb görs bäst om du hittar ett bra företag där du bygger en microservice som är ansvarig för ett specifikt område exmpelvis, kanske har de ett äldre system som ansvarar för massor med delar och de är smarta nog att inse att monoliternas tid aldrig hade sin tid och de vill göra om och göra rätt.
Jag är ansvarig för 2 praktikanter i mitt team där en bygger varsina avgränsade nya system ansvarigt för ett mindre område men också ansvarar för hela det området och den andre indirekt avvecklar ett äldre mindre system genom att bygga en ny del i ett nytt system (med .net core) med bättre design och arkitektur för att avveckla några äldre hemska historier. Bägge säger sig vara riktigt nöja och vi ger dem stöd.
Före sitt exjobb har de gjort en viss praktik och de jobbar med det nya i branches så, misslyckas det är det tråkigt men jag är övertygad om att de kommer lyckas för de brinner för det de gör och det har gått bra hittills.

Om du inte har ett företag att göra ett exjobb hos, se till att avgränsa dig och göra något specifikt. Rapporten är en stor del och om du försöker göra något för omfattande så kan det ta mer tid än du först gissar att det skulle ta, det är vanligt.

Visa signatur

Intel Core i7 8700K, MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Gaming X, Samsung 960 EVO 1TB, MSI Z370 GAMING M5, Corsair 32GB (4x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance, EVGA Supernova G3 850W

INTEL CORE I7 3930K 3.20GHZ 12MB S-2011, FRACTAL DESIGN MIDITOWER DEFINE R3, CORSAIR HX 1050W, ASUS RAMPAGE IV FORMULA, Asus STRIX GTX970, CORSAIR 16GB DDR3 DOMINATOR QUAD 1866MHZ CL9 (4X4GB) Ljud: ASUS Xonar D2X/XDT 7.1 | Elac 5.1 +förstärkare | Cambridge dacmagic plus | Astro gaming A40 | Sennheiser HD 650
You ask me if I have a god complex? Let me tell you something, I am god!