Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Letar efter USB3 LAN Adapter till Switch

Permalänk
Medlem

Letar efter USB3 LAN Adapter till Switch

Jag läste på reddit att tredje part USB3 Gigabit adaptrar funkar med Nintendo Switch

De måste dock visst ha ett specifikt chipset (AX88179) så jag undrar om jag kunde få lite rekommendationer på adaptrar som fungerar till Switch och säljs i Sverige?

Den enda i listan i reddit tråden som verkar säljas i Sverige är den från StarTech(CDON) och utöver den så har jag jag tittat på en från Lenovo (CDON) men jag vet ej om den senare fungerar med Switch.

Permalänk
Medlem

Står att denna har Gigabit lan port https://www.elgiganten.se/product/gaming/tillbehor-spelkonsol... Ser dock ut som usb 2.0 då den inte är blå, fast det behöver den ju inte vara häller för att vara usb 3.0 i fall den är det.

Har inte konsolen en usb c kontakt? Det finns inga sådana donglar då med lite alt möjligt som kan passar direkt eller om man kör med en adapter mellan? Bara spånar lite

Visa signatur

Dator: HP Pavilion och Lenovo Legion. Konsol: Playstation
Tv: LG Oled. Ljud: Marantz surroundförstärkare, Klipsch Reference högtalare och basskickers.

Permalänk
Medlem

Varför inte bara köpa från Amazon UK? Alla adaptrar nämnda i reddit-posten verkar finnas i lager och är fulfilled by Amazon. Frakten borde inte ta längre än nån vecka och inga tullavgifter. Du kommer dessutom rejält mycket billigare undan än ovannämnt exempel från Elgiganten. 450kr för en budget-adapter helt i plast måste vara ett skämt.

Ugreen Amazon UK

AmazonBasics Amazon UK

Plugable Amazon UK