Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Vad tycker ni om Dell xps 13 (2018)?

Permalänk
Medlem

Vad tycker ni om Dell xps 13 (2018)?

Ganska så bra erbjudande just nu hos dell då de erbjuder 14% på alla datorer,

Är det någon som kan uttala sig om 13 modellen 2018 och vad ni tycker om denna, finns det nackdelar? Ganska sugen på den vita modellen, men finns inte i 4k.

Permalänk

@Hasson39: Köpte nyligen en xps 13 med i7a, 16gb ram samt 1080p skärm. Utan tvekan den bästa laptop jag ägt, byggkvalitén är på nivå med Apples Macbooks, de nya 4-kärniga processorerna lever upp till förväntan och batteritiden är riktigt bra! Kan helt klart rekommendera ett köp. Värt att tänka på med 4K-skärm är den ökade batteriförbrukningen vilket kommer ge något sämre batteritid...

Permalänk
Medlem

Jag kör sista av förra årets modell (9360) och är helnöjd!

Det jag tycker är lite dumt med årets är att de tagit bort de vanliga usbportarna. Jag använder usbminnen ganska ofta och släpar ogärna på en adapter för det.

Jag ångrar inte att jag köpte 1080p modellen men jag hade gärna köpt 16gb ram. Fick dock så pass bra pris på min att det var värt det.

Permalänk
Medlem

Ni som har svarta carbon fiber modellen , är den verkligen svår att rengöra som alla säger ?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Jag satt med fingret på köpknappen, men ville ha nya rose gold med 4k touch.. Tyvärr säljs de inte med nordiskt tangentbord :(. Sjukt surt. Det finns att köpa på andra marknader, men jag var inte jättesugen på att beställa från utlandet och sitta med US-tangentbord bara för att få 4k. Någon som vet om dom har planer på att lansera fler options längre fram?