Permalänk
Medlem

Viasat omdöme här på Swec

Precis tecknat avtal på Viasat med Tv mellan, 500mbps fiber samt viasat sport utbudet för 398:- i 12 mån med binding i 12 mån.
Allt känns super och har fått UHD boxen med alla tillbehör och både kanaler och bredband går som den ska.
Läste sen på trustpilot att dom fått 1.3 stjärna av 5 med massor med onöjda kunder dock baseras de på ca 300 recensioner totalt men ni som har Viasat här på forumet vad kan ni säga är plus och minus? är ni nöjda? har 14 dagars öppetköp så tänkte kolla vad har för erfarenheter..
TACK

Permalänk
Hedersmedlem

@MuffeG: Mina föräldrar har TV via Viasat och har varken negativt eller positivt att säga egentligen. Allt har funkat som det ska vilket väl är ett bra tecken. Vi har aldrig behövt kontakta dem om något.

Permalänk
Medlem

Skulle aldrig skaffa Viasat, primärt för de otroligt dryga säljarna som dessutom ljuger.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Dhanjel:

Skulle aldrig skaffa Viasat, primärt för de otroligt dryga säljarna som dessutom ljuger.

Skickades från m.sweclockers.com

Utveckla gärna.

Permalänk
Medlem

Väldigt påflugna säljare från viasat. Ibland ringede tre gånger på en kväll! Tills jag förklarade att jag inte har tv.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Föräldrarna har precis skaffat TV via fiber (IPTV?) från Viasat. Enda negativa jag kan säga än så länge är att kvällen jag kopplade in det så fungerade det inte. Skulle ringa dagen därpå, men då hade det kommit igång. Förutom det så verkar det positivt

Permalänk
Medlem

Har precis blivit av med dom på Fibern och det är nog det bästa som hänt mig (Det var stabilt) men deras support var det absolut sämsta skiten jag varit med om. När det kommer till deras TV så har vi dom i någon månad till och vi har inte använt skiten på nästan ett år, har avverkar 3st Samsung Piss UHD boxrar och ingen direkt hjälp från dom får man heller.

Sen håller jag med @Dhanjel deras säljare ljuger så mkt att det är sjukt.

Visa signatur

Main
MOBO: Gigabyte B550M DS3H, CPU: AMD Ryzen 5 5600, RAM: 2x16B @ 3600MHz, GPU: RADEON RX5700 Flashat till XT, SSD: WD BLACK SN750 SE 1TB nVME, 2x1TB Sata SSD Chassi, : Fractal Design Node 804, PSU: Corsair RM1000e, Skärm: Philips 27M1N3500LS.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Andreaz1:

Utveckla gärna.

En hävdade bestämt att cmore omöjligt kunde ha ensamrätt på shl, utan det var bara att skaffa viasat och sen ringa cmore och kräva att de skulle sända det till mig (på mössa)

En annan idiot till dörrknackare blev rent av arg när jag så fint som möjligt gång på gång sa att jag inte under några omständigheter skulle välja viasat.
Han kunde inte förstå varför jag ville köra boxers öppna utbud så jag fick barnkanalen på tre apparater (enda som används här) istället för att betala dyrt för en IP-TV box för en tv.
Sen hävdade han dessutom bestämt att han kunde fixa billigare internet, när jag kollade upp det sen så hade de inte ens den hastighet.

Permalänk
Medlem

Ljuger så de smalnar. Har precis gått över till dem och inget är rätt. Beställde tv bas, fick internet. Skulle bl billigare, fick en faktura på 1200.... Skickade inte med alla saker för att det skulle gå att starta boxen ( tjänstefördelare, va fan e de? ). Loggade in på mina sidor och såg att jag var satt på dyraste abonemanget. Startade min abonemangstid från 25 juli, trots att jag inte aktiverat något, och fortfarande hade min gamla operatör...och så fortsätter det. Ska ringa på måndag, och då ska det bli en jävla ändring på saker.

Glömde en sak, de sa att jag skulle få samma kanaler jag hade nu. Fick hälften. Så jag får väl gå upp ett steg i pris så barnen får sina kanaler tillbaka...

Visa signatur

Old: NZXT Gurdian 921RB / 2500K 4.5MHz/ G.Skill Ripjaws 8GB 1600 MHz / 1TB Samsung SpinPoint F3 / Corsair Force 3 90GB / Asus P8Z68-V / AXP 850W / Zotac GTX580 1.5GB AMP 950 MHz / Samsung 22x DVDRW L/S / Windows 7 x64 / Artic Frezeer 13 pro.

New: NZXT 630 / MSI Z170A KRAIT GAMING 3X / 6600K 4.4 GHz/ Deepcool Captain 120 / Vengeance LPX White 16GB/ GTX1070 Dual 8GB / GQ 750W / Toshiba 1TB / WD Blue 2TB / Intenso 240GB / SteelSeries Apex 350 / Razer Abyssus / Acer Predator XB240H/ 6-pack Pripps.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dhanjel:

Skulle aldrig skaffa Viasat, primärt för de otroligt dryga säljarna som dessutom ljuger.

Skickades från m.sweclockers.com

Det är det samma med alla bolag som säljer TV-paket, cmore o.s.v. är lika illa. Allt p.g.a. att de anlitar billiga call-centers med ungdomar som slavar på provison, så lita aldrig på en telefonförsäljare! Köp alltid via webbutik istället där korrekt info finns att läsa sig till.

TS, viasat, cmore o.s.v. är samma skrot och korn..., jag byter emellanåt, blir varken bättre eller sämre, så var nöjd med ditt val och byt när abbonemanget gått ut till den som har bäst erbjudande då.

Visa signatur

Dator: Mac