Permalänk
Medlem

8 bit dosa med usb

Köpte en 8 bit dosa med usb anslutning på fyndic men den var katastrof i korset, har ni tips på dosa av bra kvalite ?

Permalänk
Medlem

Jag hade köpt mig en bra orginal 8-bit dosa som du kan köpa på tex Spel & Sånt och sen hade jag köpt Raphnets NES to usb adapter, de är riktigt bra!

8-bit kontroll

Usb adapter

Permalänk
Medlem

Många "retro kontrollers" är av ganska låg kvalitet.
Dom två enda märken som går relativt lätt att hitta här i svedala och har relativt bra kvalitet är 8bitdo och Retro-bit.
https://classic.prisjakt.nu/kategori.php?l=s470668383#rparams...

Dom är dock inte helt befriade från fel men man hör/läser ungefär lika mycket negativt om dessa som om dom andra märkena.
MEN skillnaden är att 8bitdo/retro-bit säljer otroligt mycket mer så överlag är deras kvalitet bättre.
Tex Retro-bits Sega dosor är ju officiella med Sega logga o allt.

Har själv inte sett så mycket om just NES dosor så kan ej säga hur dessa är, SNES så är 8bitdos relativt bra, 8bitdo´s M30 är troligen en av deras absolut bästa.
Dom sålde väldigt många av dom och visst det finns några som hade lite fel med dom men väldigt få.
Deras tidigare trådlösa var lite sämre än dom senare så om du listar prisjakt på att skippa dom första https://classic.prisjakt.nu/kategori.php?&m=s470668965#rparam... så är du mer säker där.

Retro-bit´s sega kontrollers med sladd är även dom bra med ganska få klagomål, enda jag har att klaga på där är att jag inte blir kompis med "saturn formen" som är den enda jag köpt av deras funkar bra i övrigt.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!