Permalänk
Medlem

Bra info!
Där står ju också detta i FAQen:

Citat:

What will happen if I play as a smurf

If we find that you have played using a smurf account, we will lock both your smurf account and your main account. The smurf account will be permanently banned, and if the behaviour is repeated you risk having your main account banned as well.

Så låsningen på mainkontot för @Pack200 bör alltså vara temporärt låst...
Men om du gjort smurfkonton flera gånger så kanske du åker på en permanent ban.

Så frågor till TS: Varför är ditt main konto låst? Varför försöker du skapa nya konton? Varför försöker du sen bryta mot reglerna ännu mer genom att ändra HWDI?
Varför skapar du inte en support ticket och snackar med esportal istället?

Visa signatur

A modest man is usually admired, if people ever hear of him.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Roger W:

Det är i vilket fall inte tillåtet på esportal, så TS bryter mot deras regler.

Det stämmer, men det gör det inte till fusk. Det finns en anledning till varför esportal inte kallar det för fusk @Sarato (likt de i början av tråden) trodde det var ett fuskprogram som TS använde, det var en obefogad häxjakt.

Permalänk

Nu är smurfande inte tekniskt talat onlinefusk, men det har minst sagt samma glädjedödande effekt tycker jag. Om en spelar multiplayer med ranking och matchmaking så får en tåla likvärdigt motstånd eller spela unranked istället.

Att med uppsåt skapa nya konton för att hela tiden få spela mot uppenbart sämre motstånd emulerar det vi brukar kalla för onlinefuskande. Om din spelglädje kommer från att hela tiden spela mot sämre spelare inom matchmaking så bör du ändra på det.

Mvh,
WKL.

Visa signatur

"Den säkraste koden är den som aldrig skrivs"
"Visste du förresten att det är ett mångmiljardbolag?"
"Jag lever inte för att koda utan kodar för att sen kunna leva"

Permalänk
Avstängd
Skrivet av BM-Mods:

Bra? Det är därför det är så mkt fuskare i spelet och enda gången fan någon blev bannad var när VAC gjorde fel. Valve skulle prova lägga tid på sitt VAC istället så kanske det skulle ha en chans att kunna bli bra. Vist man åker dit, men det kan ta evigheter.

All from av hacks i spel är en stor katt och rått lek, finns få anti-hacks som bannar på minuten, varför? det är för att dom som kodar hacks inte ska veta vilken del av sin kod som utlöser anti-hacks skyddet och på det sättet blir det svårare att få ett hacks att leva länge.

Rust gör samma sak, dom bannar inte när anti-hacks har upptäckte, det är del visst för att analysera hacket och sen bannar senare för samma anledningen för att göra det svårare att upptäckta vilken kodrad som utlöser det.

Verken Rust eller CS2 bry sig hur länge spelare använder sitt hacks då skadan inte blir så stor ändå.