Perific Aluminium (eller ska jag kolla in något annat?)

Permalänk
Medlem

Perific Aluminium (eller ska jag kolla in något annat?)

Mitt Ultra-X Flat börjar bli lite "sådär" ibland är det lite dålig kontakt på vissa tangenter och så, så jag vill ha ett nytt.
Nu finns ju inte det gamla ursprungliga Ultra-X Flat längre, utan det finns en som har en svart list, med fel utformning på entertangenten och ett svart "minitgb" med alla tangenter ihoptryckta.

Jag vill ha ett tgb med "laptop"-tangenter och jag vill ha standardlayout av tangenterna. Entertangenten ska åxå ha standardutformning (se den länkade bilden).

Jag har kollat på Perific Aluminium. Tycker det ser snyggt ut och har rätt layout, men är det någon som har några erfarenheter?
Funkar det med att trycka ner många tangenter samtidigt? Jag är inte nån "gamer", men spelar lite ibland och vill inte gärna bli begrändsad. Ultra-X Flat funkar dock bra för mina behov...
Hur slitagetålig är färgen på tangenterna?
Blir det kallt med aluminium mot händerna?

Jag har inte hittat särskilt många andra alternativ egentligen. Har jag missat något?

Bilden:
http://www.chafes.co.uk/images/web-links.jpg

Permalänk

Jag letar efter ett ungefär likadant tangentbord som du. Ett Ultra-X Flat med standardlayout vore ju perfekt, men det går alltså inte att få tag på längre?

Jag har också kollat på Perific Aluminium, men recensioner och omdömen verkar svåra att få tag på. Det nämns några gånger i den här tråden iaf: http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=6... Finns ett "produkttest" i IDG:s artikeldatabas men det är på en halv A4 och kostar 10 kr.

Blir nog trots allt ett Perific Aluminium, kan ju återkomma med kommentarer när jag provat det. (Om jag inte gör det skicka ett PM och påminn mig.)

EDIT: Har nu köpt tangentbordet och jag är nöjd. Hyfsat tyst och snyggt.