Spybot S&D extremt segt helt plötsligt

Permalänk
Inaktiv

Spybot S&D extremt segt helt plötsligt

Spybot S&D (senaste stable versionen) har blivit extremt segt att starta i mitt WinVista. Det tar bokstavligen 10 minuter att starta det. Det lägger sig i processer direkt men jag ser inte interfacet förrens efter 10 min. Det har funkat hur bra som hällst innan. Detta hände helt plötsligt bara. Testade att installera om det men det hjälpte inte. Första gången jag startade upp programmet efter ominstallation av det så gick det snabbt. Men andra gången blev det segt igen.

Vad har hänt och hur löser man detta. Jag gillar detta programmet så jag byter hällst inte. Om det inte har kommit en ersättare som är mycket bättre då. Tipsa gärna isåfall.

Permalänk
Medlem

Känner att jag lider av samma problem dock inte av samma grad. Sitter på XP men det tar ca 2min att få upp skiten och jag gillar det inte.

Permalänk
Medlem

Märkte precis att jag också har samma problem... tar också ca 10 minuter för mig och starta programmet

Visa signatur

[AMD Ryzen 7 2700X][MSI X470 GAMING PRO CARBON] [Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000MHz 2x8GB ] [MSI Radeon RX 5700 XT Mech OC] [Fractal design Define R2] [Asus VP278] Logitech G502][Razer Ornata chroma]

Permalänk
Inaktiv

Ja då är det nog inget med min dator. Det är väl någon update i programmet som har ställt till det. -_-

Får hoppas på en fix snart

Permalänk
Medlem

Det kommer inom kort ut en ny stable version. Under tiden kan man tanka hem 1.5.1.19 (1.5.2 RC): http://forums.spybot.info/showthread.php?t=22299