Konfigurera Tangentbord! Standard mediaspelare tex...

Permalänk
Medlem

Konfigurera Tangentbord! Standard mediaspelare tex...

Hej!

Har nyss investerat i ett nytt tangentbord. (Logitech Internet 350 Keyboard - http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_in...) och håller nu på och "leka" i det.

Mitt problem är att jag har blivit fascinerad av knapparna som startar program upp i hörnet.
(http://s656.photobucket.com/albums/uu287/Kanel1337/?action=vi...)

----
Jag vill ändra den längst åt vänster (Musik) till att automatiskt starta Spotify.
Jag vill ändra den näst längst åt vänster (Email) att automatiskt starta ett tex Firefox eller IE till adressen www.hotmail.com där jag sedan kan logga in till min mail.
----

Jag tänkte först att det skulle vara så lätt att gå in på Logitech, hitta keyboardet och tanka de nyaste drivrutinerna. Jo visst... nej det går visst bara att ändra mus inställningar.

EDIT; När jag trycker på tex "Musik" startas Windows Media Player, pga av att den är standard. Någon som vet hur man ändrar standard Mediaplayer, så borde det lösa problemet. (att jag lägger in spotify istället).

Hoppas att någon trevlig själ sitter med informationen om hur man fixar detta! tackar för all hjälp även om det inte funkar :]

Permalänk
Hedersmedlem

Har du laddat ner Logitech SetPoint? Jag har för mig att det går att ändra ganska mycket med mediaknappar och sånt där. Jag har ett Logitech-tangentbord av modell "väldigt billig" hemma. När jag installerade Winamp började musikspelarknappen att öppna Winamp automatiskt, så jag är nöjd!

Permalänk
Medlem

Jo det fick jag med de senaste drivrutiner.

Ska följa ditt tips och kolla in djupare hur det funkar. : )

Men min fråga återstår (om vi förbiser hotmail.com länken);
Hur ändrar man default Media player, till ett eget program.