Permalänk

Vad har hänt?

Hejsan alla Sweclockers crew och de andra läsarna.

Vad har hänt?

Jag vet inte ifall det är jag som ändrats, blivit äldre och tråkigare eller om jag missat någon viktig artikel/info på Sweclockers eller något.

Som medlem hos Sweclockers i bra många år nu har jag har alltid varit så nöjd med sidan och dess tester, artiklar, bredd på nyheter mm.
Men under det senaste året är det något som hänt...

Jag vet inte vad det är som hänt men någonting är det. Må det vara crew dvs personer, er inriktning, fokusering eller specialisering eller något helt annat som jag inget vet om. Men det som är det mest tragiska i det hela enligt mig är att Sweclockers kvalitet har sjunkit i sin helhet. Det är färre nyheter (bredden på nyheter), färre artiklar/tester etc etc.
Det är jättekul att det gått bra som det gjort med överklockarlaget och så, jag menar det, men förut hade ni mer att skriva om än just överklockning...

Jag har i många år dagligen läst Sweclockers och har alltid hittat något intressant att läsa om men nu kan det gå ett par dar eller upp till en hel vecka utan att jag tittar in på sidan för att det helt enkelt saknas bra och bredd av nyheter på sidan.

Mycket Synd.

Jag har tänkt på att skriva denna tråd under en längre tid men avstått av många olika skäl. Men nu idag tog jag modet till mig för att skriva det jag ville få sagt just eftersom jag läst er sida och varit medlem hos er i så många år. Jag ser denna "trend" om vi kan kalla den så tragisk och kanske är det något ni har i planering och lösning på eller så är det så enkelt som att jag blivit gammal och grå och ska lägga mig under en gammal sten och täcka över med mossa, vad vet jag men såhär upplever jag er sida nu.

Hoppas ni låter denna tråd ligga trotts att ni påpekat om meningslösa trådar osv. Vet inte om detta tillhör dit men ville bara få ut detta till er alla. Min mening med denna tråd är INTE menat som ett påhopp eller som något negativt till er som skribenter eller annat sånt utan mer som en upplysning från en gammal medlem till er på Sweclockers. Kanske finns det fler än jag som upplever denna "trend" likadan.

MvH
Sebastian

Permalänk
Geeks
SweClockers

Hej cRYPT0NiT3,

Tack för återkopplingen! Datorer och hårdvara är vår nisch och kommer så förbli, men är det någonting inom det området som du saknar tar vi gärna emot förslag!

När det gäller antalet nyheter/artiklar har vi högre publiceringstakt än någonsin faktiskt. Kan det vara så att du blir lite lurad av notisrutan där många av de mindre nyhetsartiklarna publiceras?

Hälsningar,
Andreas

Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015

Permalänk
Inaktiv

Jag har funderat precis på samma sak. Jag tycker det verkar ha blivit färre/sämre nyheter senaste tiden.