Battlefield 3 Bra eller Anus

Permalänk
Medlem
Skrivet av steamuser:

jag hittar ju inte, haha. säg vad inställningen heter exakt

Esc -> Options -> Gameplay -> "Weapon Zoom <Hold button> eller <Click button>

Visa signatur

Citera så jag hittar tillbaka :)
Speccs = Intel i7 2600K (4,5Ghz) med Sluten H80 vattenkylning sittandes på ett AsRock Z68 Extreme 7 Gen 3, Detta arbetar tillsammans med ett Nvidia GTX 680 4GB Phantom och 16GB Vengeance, samt 120 GB's SSD-OCZ Vertex 3 Max IOPS, alltsammans sitter monterat i ett H2 chassi. Bilden visas med hjälp utav Samsung's Syncmaster 245B.

Permalänk
Medlem
Skrivet av murklor:

Menar du att vi inte ska klaga över omfattande problem och buggar förren spelet är släppt? Det hjälper ju mycket.

Klaga får ni inte göra men ni får gärna ge synpunkter på EA's hemsida där det faktiskt finns folk som kan åtgärda buggarna och problemen. Dumsnut...

Visa signatur

ᕦ(ツ)ᕤ

Permalänk
Medlem
Skrivet av murklor:

Menar du att vi inte ska klaga över omfattande problem och buggar förren spelet är släppt? Det hjälper ju mycket.

Klaga hjälper inte, lämna ist feedback på battlelog forumet.

Visa signatur

AMD Ryzen 9 5900X // Corsair iCue H150i RGB PRO XT // G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) 3600Mhz CL16 // ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF GAMING OC // Asus Tuf Gaming x570 Plus // PSU: Corsair RM750W v2 // Chassi: Lian Li PC-O11 Dynamic // Keyboard: Corsair K70 MAX // Mouse: Redragon M686 // Display 1: Dell S3422DWG // Display 2: Gigabyte G32QC QHD // Cam: Nikon D7500 //

Permalänk
Medlem

Jag tycker antagligen som de flästa andra. det är synd att de valde att köra Operation metro istället för Caspianborder som jag tycker representerar Battlefield serien mycket bättre än metro. jag lyckades ta mig in på en Caspian border innan de stängde ned srevrarna och fick testa lite och det var ungefär vad man hade väntat av BF3.

Om man nu ska se på betan som den är så är det väll inte överdrivet bra. det som jag oroade mig mest över var faktiskt battlelog systemet och hur det skulle funka. jag tycker att det hade varit bättre om de kört som vanligt där man startar spelet och har menyn där.. men antar att gamla vanor försvinner långsamt eller hur det nu är man brukar säga.

Visa signatur

| CPU i5 750 | Gigabyte P55A-UD3R | ASUS HD5850 | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 4GB | Western Digital Blue 500 GB | Western Digital Green 1 TB | Western Digital 250 GB | Corsair 650TX | Win 7 Pro x64 |

Permalänk
Medlem

"The Battlefield 3 Open Beta is based on software that is more than one month old"
källa

Inte uppleft något input lagg, sen har inte heller det stört mig alltför mycket att man ramlade igenom backen första dygnet man spelade.

Det jag stör mig på är.
*mslagg - kikar fram skjuter går tillbaks får skada av killens skott efter att man gömt sig in i rummet igen.
*Sniper scope glare, visst cool grej men vafan lyser som en lampa istället för att blänka till ibland och lyser även inne i tunneln där det är omöjligt att det skulle hända.

Underbar grafik för ett så stort multiplayerspel som det är och allt känns mycket rappare och mer responsivt än i BC2.

Permalänk
Inaktiv

Stör mig också på "sniper scope glare" + att det dyker upp en röd/blå punkt över alla så man upptäcker dom direkt även om dom gömmer sig i ett buskage, rök eller liknande.. Händer ofta att jag siktar strax under den röda punkten utan att jag egentligen ser nån. Har lyckats träffa rätt många på detta sätt.

Permalänk
Medlem

En sak jag aldrig kommer förstå är varför DICE inte har en ordentlig killcam. BC2 var något av det sämsta jag varit med om speciellt om man spelat CoD:BO.

Jag är knappast ensam om att tycka det.
Tänk er hur coolt det hade varit med någon form av "Theater Mode" likt den till CoD:BO man hade ju kunnat gjort så satans coola klipp.

Visa signatur

|AMD Ryzen 9 5900X| |ASUS ROG Strix B550-F| |Crucial Ballistix 32GB CL16@3600MHz| |PNY RTX 4090 XLR8 Gaming| |Samsung 990 Pro 2TB| |Samsung 970 Evo Plus 1TB| |Samsung 860 Evo 1TB| |Corsair RM1000| |Fractal Design Define R5| |LG OLED 48" C2 Evo|

Permalänk
Medlem

Finns mycket att störa sig på. Spiperglare är orealistisk i nuläget, men jag utnyttjar den för att hålla mig vid liv och se var de rackarna ligger och trycker.

Men känslan av att panga nån med ett pansarskott, eller bomba nån från en helikopter slår allt. Eller att köra över nån med bil i full fart. Lika så att lyckas plocka nån som försöker göra så på mig, några hål i vindrutan och en bil som inte längre har styrning, det är gött!

Så mycket som överväger de här "små" felen som är orealistiska, eller buggiga.

Visa signatur

”Ingen må utsättas för godtyckliga ingripanden i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens.
Artikel 12, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

Permalänk
Medlem

Versionen som ni spelar på nu är nån månad gammal:D kommit upp en post om det på bf3 bloggen.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Fronix:

Klaga får ni inte göra men ni får gärna ge synpunkter på EA's hemsida där det faktiskt finns folk som kan åtgärda buggarna och problemen. Dumsnut...

Hahaha... Jag tror aldrig EA eller DICE har lyssnat på synpunkter förren man kört ner förslagen i halsen på dom. Och även om dom lyssnat så går det alltid helt snett för att dom egentligen inte hört ett dugg, dom bara tror dom hört nånting och sen "fixar" dom det genom att göra nånting helt oväntat som egentligen inte fixar nåt. Tex infantry only mode i BF2. Det var *ingen* som ville det ha det. Folk ville ha balanserade fordon istället. Eller fordon som regenerar hälsa i BF3. Vem har hade en petition om det när vi körde BF2? Det skulle jag gärna vilja veta.

Men visst, om DICE faktiskt lägger in ingame squad management som de 10,000+ signat på forumet om then color me surprised.

Permalänk
Skrivet av Honkeno:

Tänkte bara säg att jag höll på o skratta ihjäl mig när jag såg att vissa COD lirare hade gett in sig i debatten, särskillt att en poängterade att MW3 är bättre än

betan av BF3.

När jag såg MW3 trailern tänkte jag, va i helvete, har dem fortfarande samma grafik som i dem 4 tidigare spelen ?

BF3 kommer att äta MW3 på alla nivåer, håll och kanter. Det är fan bara att hålla i sig när slutresultatet kommer.

Blow me away Dice!

Säger som i Fem myror....Tycker du ja!...Måhända att grafiken är snyggare...men jag tycker att känslan saknas...och enligt mig är känslan bättre i Cod.
Sedan brukar Dice ha problem med bugg osv...hoppas det kan fixas till release. Har testat flera av Dice spel men tyvärr så gillar jag dem inte.

Visa signatur

Corsair Crystal 460 RGB-Cooler Master V1000-Aorus X370 Gaming K7- Ryzen 5 3600-Corsair 3000MHz 32gb-Samsung 960 EVO 256GB-Wraith Spire-Sapphire Vega 64 Nitro+ 8gb

Permalänk
Skrivet av A_Müller:

Det lustigaste av allt är att jag tror verkligen att det är ni som helt enkelt är dåliga spelare och känner ett behov av att ranta.
Minst 50% av er lär ju dessutom nöta spelet när det kommer ut, det är helt enkelt bara coolt nu för tiden att gnälla för gnällandets skull, för att inte tala om att passa på att smygtrololololola lite med).

Att ni fortf. gnäller över lamporna har uppenbarligen aldrig fått 150-800 lumen extremt koncentrerad stråle från en taktisk lampa i nyllet, det har jag, många gånger, och du blir mer bländad än bara vitt sken i ansiktet under den tiden du har lampan riktad in i ögonen. Du blir illamående, temporärt blind och dessutom totalt disorienterad om det är i en mörk miljö. Så om något så är dess effekt nerdragen för att funka rent spelmässigt.

Har ni dessutom skjutit på glas, osv.?
Glas håller mycket bättre än hur det ser ut i filmer, kan ta flera minuter innan det krackelerar tillräckligt mkt för att det skall falla ihop, om ens alls.

Jag kan gå vidare länge, men har ni inte upplevt dessa flesta element på riktigt så snälla, sluta leka gamla pensionärer som är gaggiga för att få ut något ur sin vardag. Det är inte coolt.

Har ni förressten någonsin försökt att svänga runt ett vapen i full stridsmundering så snabbt som det går i spel så som CS som är betydligt snabbare i ren spelrörelse? Nej jag trodde väl inte det heller.

Jag gnäller inte! Jag är inte en dåligt spelare (Spelat hela cod serien och är nästan i högsta prestige i Black ops)!
Men alla gillar nog inte BF3...när betan kom förväntade jag mig äntligen ett Dice spel som jag skulle gilla och nöta i många timmar...men när jag tröttnar på 10 min tycker du då att jag skall köpa spelet...jag tycker inte det! Snälla respektera gärna andra åsikter än hausse av spelet!

Shit dubbelpost...nu bannar nog multiman mig;)

Visa signatur

Corsair Crystal 460 RGB-Cooler Master V1000-Aorus X370 Gaming K7- Ryzen 5 3600-Corsair 3000MHz 32gb-Samsung 960 EVO 256GB-Wraith Spire-Sapphire Vega 64 Nitro+ 8gb

Permalänk
Avstängd
Skrivet av HMB:

Grafik: Någorlunda bra.
Ljud: Kanon!
Spelkänsla: Sådär.

Quakeskadad som man är så upplever jag spelet alldeles för långsamt, borde inte ha förväntat mig något annat iofs. Antar att det blir att köpa MW3 istället.

Bra point där, har inte tänkt på det viset. Nötade sjukt mkt quake sen det kom ut med mitt första 3dfx kort. Disney Devils ftw <----

Permalänk
Medlem

Vill bara dela med mig utav min åsikt kring battlelog.

Som jag personligen ser en grymt stor potential i, då jag tror att battlelog i sitt "färdiga" jag kommer att fungera minst lika bra som en vanlig ingame sever-list. MEN framförallt, så kommer den att främja/underlätta kommunikation bf3-gamers emellan, vilket kommer att leda till att fler orkar starta klan, spela klanmatcher och "socialisera" sig på ett helt annat sätt än vi tidigare sätt i något annat spel.

Personligen tycker jag helt enkelt att Battlelog är genialiskt, och att det är väldigt kul att ea/dice kommit/rippat från facebook/bjudit oss på den här funktionen (win-win, då VI spelar fler klanmatcher och oftare tillsammans med polare - Medans de säljer fler spel.)

Visa signatur

* ATI Radeon HD 5850 1GB * ATX Intel P55 (P7P55D PRO) * Corsair XMS3 4096MB DDR3 PC3-10666 1333MHz * Corsair (PSU) 650W TX ATX * Antec Three Hundred * Intel Core i5 750 2,66GHz * Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM / 32MB Cache * OCZ Vertex 2, 64 GB *

Permalänk

Det går rykten om att BF3 fortfarande är en BETA!!!!????, vaf...??? är det verkligen sant???

Permalänk
Medlem
Skrivet av ThePreToriaN:

Det går rykten om att BF3 fortfarande är en BETA!!!!????, vaf...??? är det verkligen sant???

ska man skratta eller gråta?

Visa signatur

| Ryzen 2600 | * | 16 GB DDR4 | EVGA 1060 6GB SC | * |
| Steam - Toivo |

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kenshiin:

*Sniper scope glare, visst cool grej men vafan lyser som en lampa istället för att blänka till ibland och lyser även inne i tunneln där det är omöjligt att det skulle hända.

Sniper glare är en spelmekanik som behövs för att inte snipers ska vara för bra. I och med att man numera kan lägga sig ner blir de allt för svåra att upptäcka.
Många gånger när man ser ljuset är det redan för sent iallafall

Visa signatur

i9-11900F | RTX 3070 ti

Permalänk
Medlem
Skrivet av ThePreToriaN:

Det går rykten om att BF3 fortfarande är en BETA!!!!????, vaf...??? är det verkligen sant???

hahah wtf... är du sann elr..

Visa signatur

i have a dream...whats your dream?...my dream is to have a dream...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Limo:

Sniper glare är en spelmekanik som behövs för att inte snipers ska vara för bra. I och med att man numera kan lägga sig ner blir de allt för svåra att upptäcka.
Många gånger när man ser ljuset är det redan för sent iallafall

Snipers inte ska vara för bra? Vilket spel har de någonsin varit den bästa klassen, Assault rifles vinner i alla spel och alla situationer enligt mig. Om du sen blir dödat av samma sniper allt för många gånger är det inte spelets fel utan ditt fel att du inte lär dig handskas med dem.

Permalänk
Medlem

Jag tycker spelet är bra, det är spelarna som gör det mindre bra. Längtar till att man spelar med lite annat folk som vet vad Defence och Attack är.

Jag uppfattar det såhär när jag spelar(Oftast)
Defence tror sig vara några superpowerfulsupermans och rushar och således attackerar motståndarna. Vilket inte Defence ska göra. Dem skall ha ett försvar mot Mcom stationerna. Och skydda dessa.. (Vissa kallad det att Campa. Jag kallar det spelstil och teamwork, En bra skyttelinje kommer stoppa attackerarna effektivt)

Attackerarna brukar iofs attackera. MEN väldigt fort, de rushar >> "plantar" och dör. För att lyckas så lär man sätta upp ett försvar av förmodligen två squads runt en Mcom-station. Och om Defence spelar som man ska lär man ha ett jävligt bra teamplay för att ens komma nära stationerna.

Jag är en ARMA II spelare och visst är jag inte van med "ett så hektiskt spel" som detta, men jag anser mig ha bra erfarenhet vad gäller teamwork.. Och det är det Battlefield vill skapa.

Och dessa Snipers! Jag blir otroligt trött på när man spawnar (i Attackers) i en squad med tre snipers(kör oftast Assult) .. De ligger på en kulle nära spawnpoint och skjuter allt de ser. De rapporterar inte in positionerna och avancerar aldrig fram. De bryr sig endast om sin K/D ratio.

Dock har jag varit med om det helt ommvända där de flesta sköter sig bra och håller sig till squaden och faktiskt tar hänsyn till varandra. DÅ är det jävligt kul att spela!

Älskar suppression, spot och kill assist. Jag rapporterar alltid in positionerna innan jag börjar skjuta(oftast om dem inte kommer runt ett hörn och det är millisekunder som räknas)

Overall är det ett spel som jag kommer att fortsätta spela, och kanske även söka mig till en klan med lite mer organiserat spelade.

Om ni ska kommentera inlägget får ni citera det

Visa signatur

Om ni vill ha svar får ni Citera mina inlägg =)

Permalänk
Medlem

Men som du kanske förstår, så släpper EA DICE in folk för att rapportera fel och oönskade designfel,
så återbetala EA DICE för sin vänlighet att låta dig spela BF3 gratis, med att skicka in listan på vad du anser är fel.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vargaas:

Och dessa Snipers! Jag blir otroligt trött på när man spawnar (i Attackers) i en squad med tre snipers(kör oftast Assult) .. De ligger på en kulle nära spawnpoint och skjuter allt de ser. De rapporterar inte in positionerna och avancerar aldrig fram. De bryr sig endast om sin K/D ratio.

Samma sak som i BC2... 10+ recons med snipers ligger på kullen. *BOOOM HEADSHOOT!!!* och dreglar över sin egen awesomeness. Sen respawnar bara fienden - med infinite tickets - utan att egna laget kommit nån vart för att det finns ingen som anfaller. Det är ingen mening att ens bli trött på dom, för att de kommer aldrig nånsin lära sig. Har dom än gång börjat köra klassen på fel sätt kommer dom alltid göra det och sabba allting för hela laget. Även dom som förespråker några snipers brister i logiken eftersom det med all sannolikhet är samma personer som alltid kör "sin" klass och antar att de andra noob snipersarna kan ju byta klass och gå assault. Visst dom kanske är jävligt bra spelare, men det springer 10 till recons bredvid dom o tänker samma sak.

De bästa recon spelarna har SMGs.

Permalänk
Medlem

Nån som vet om det kommer att finnas claymore för snipers som i BF2?

Visa signatur

| AMD Ryzen 9 3900XT | Sapphire Pro Duo | Asus Prime X370-Pro | Asus BW-16D1HT | Corsair Vengeance LPX 3600MHz 2x8gb | Intel 600P 256GB | Intel 540 240GB | 2 x WD Blue SSD 500GB | EVGA Supernova G3 1000W | Noctua NH-DH14 | Dell Ultrasharp U3415w 34" | Corsair Obsidian 750D Airflow | Logitech Z-680 | Logitech G19 | Logitech MX518 | QPAD CT Medium Black | Win 10 Home |
*Det är synd om människorna* Strindberg

Permalänk
Medlem
Skrivet av murklor:

Hahaha... Jag tror aldrig EA eller DICE har lyssnat på synpunkter förren man kört ner förslagen i halsen på dom. Och även om dom lyssnat så går det alltid helt snett för att dom egentligen inte hört ett dugg, dom bara tror dom hört nånting och sen "fixar" dom det genom att göra nånting helt oväntat som egentligen inte fixar nåt. Tex infantry only mode i BF2. Det var *ingen* som ville det ha det. Folk ville ha balanserade fordon istället. Eller fordon som regenerar hälsa i BF3. Vem har hade en petition om det när vi körde BF2? Det skulle jag gärna vilja veta.

Men visst, om DICE faktiskt lägger in ingame squad management som de 10,000+ signat på forumet om then color me surprised.

Anledningen är nog kanske att ni beter er som små skitungar som tror de ska få allt de vill. Gör något seriöst av det istället för att skapa en tråd som säger "EA SUGER FIXA DETTA!" vilket de flesta trådar består av i EA's forum. Men ni har ju fotfarande inte fattat att detta är en BETA som inte är klar, så att klaga på spelet nu, är inte rätt. Det är som att börja klaga på att det inte finns asfalt på en väg som är under konstruktion, eller att klaga på att det inte finns tapeter i ett hus som är under byggnation.

Att trycka ner "förslag" i halsen på DICE kommer verkligen inte göra saken bättre.. Jag säger inte att DICE är bäst på allt, men respektera deras arbete och försök ge dem lite mer konstruktiv kritik istället för destruktiv kritik.

Visa signatur

ᕦ(ツ)ᕤ

Permalänk
Medlem

Spelat lite Beta nu och det jag irriterar mig på är att man blir dödad även när man har hunnit springa in i skydd (hitbox och lagg fel?) och att man får så många löjliga ribbons. Speciellt jobbigt är att spelet ska räkna upp varje ribbon och göra ett jobbigt basljud för varje sort. Varför ska de visa "50p headshot bonus" "100p kill" "25p assist/10p spot" när man kör? Jag bryr mig inte om en massa exp, tror dem jag sitter och räknar hur mycket jag får eller? :S Liiiite mycket COD steal (inte för att jag gillar att COD kör samma grej direkt). Sen tycker jag man borde kunna lämna spelet utan att behöva spawn eller för den delen joina nästa match!

Visa signatur

Snälla citera när ni svarar :D

Wololo

Permalänk
Medlem

Spelet är trevligt, ljudet är särskilt bra men varför kalla det Battlefield 3 när det är Battlefield bad company 3+prone? Men å andra sidan så kändes inte spelet alls som Battlefield 3 på några trailers förrän de visade Caspian border videon. Känns som de har valt helt fel karta för att köra Beta. Iallafall om de vill locka spelare till att köpa det.

Visa signatur

There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed. My pain is constant and sharp and I do not hope for a better world for anyone, in fact I want my pain to be inflicted on others.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Woods:

Spelat lite Beta nu och det jag irriterar mig på är att man blir dödad även när man har hunnit springa in i skydd (hitbox och lagg fel?)!

You are not alone...

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define S CPU: Intel Core i7 6700k CPU-Kylare: Corsair Hydro H110i GTX
Moderkort: Asus Z170-Deluxe RAM: HyperX Fury DDR4 32GB 2666Mhz GPU: EVGA GTX 980 Ti Classified
SSD: Samsung 850 Pro 256Gb & 2x Crucial BX100 250Gb HDD: WD Red 3TB PSU: Corsair HX750i 80+ Platinum

Permalänk
Medlem
Skrivet av kyro2:

Nån som vet om det kommer att finnas claymore för snipers som i BF2?

Support-klassen har claymores i BF3. Recon får MAV istället.

Permalänk
Medlem

jävligt tråkig beta man dör ju av snipers 90% av spelet. de borde verkligen begränsa antalet snipers i ett lag vafan. borde heta sniperfield ! bf3 beta =sniper anus

Permalänk
Medlem
Skrivet av thechamp:

jävligt tråkig beta man dör ju av snipers 90% av spelet. de borde verkligen begränsa antalet snipers i ett lag vafan. borde heta sniperfield ! bf3 beta =sniper anus

Tur att det inte bara kommer vara Metro som map sen då

Visa signatur

#framtiden