Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jul 2012

A10 TRINITY hög temp utan OC

Har stock kylaren. Monterat på den och startade datorn idag. Kom inte längre än bios och där tog det 30 sek innan den kom upp i 62 grader och då stängde jag av den. Vad ska man göra åt detta? Ska man kontakta komplett där jag köpte den eller ska jag prova montera av kylaren och byta håll på den bara. För fanns 2 möjligheter eller så har jag monterat den fel.

https://vimla.se/?201712071346052814 - Vimla länk -10 kr för både mig o dig. Win win no strings attached!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Okt 2011

visst att stockkylare brukar vara dåliga, men så dåliga brukar de inte vara! tror att den är felmonterad, så testa att montera om den och se om det hjälper.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jul 2012
Skrivet av casperj_94:

visst att stockkylare brukar vara dåliga, men så dåliga brukar de inte vara! tror att den är felmonterad, så testa att montera om den och se om det hjälper.

Håller med ! Ska jag byta kylpasta eller något ? Var en Vecka sen jag byggde ihop kylaren starta den inte först idag...

https://vimla.se/?201712071346052814 - Vimla länk -10 kr för både mig o dig. Win win no strings attached!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Okt 2011
Skrivet av muli:

Håller med ! Ska jag byta kylpasta eller något ? Var en Vecka sen jag byggde ihop kylaren starta den inte först idag...

rengör med typ röd-sprit och klicka sedan på lite ny kylarpasta (riskorn)