Fulla filmer på youtube - varför finns dom kvar?

Permalänk
Inaktiv

Fulla filmer på youtube - varför finns dom kvar?

Som topic säger:
Fulla filmer på youtube - varför finns dom kvar?

Hur kommer det sig att det finns mängder av filmer på youtube i fullformat, dvs hela filmen, utan reklam, utan popups o annat mög och att dom inte blir borttagna?

Musik till diverse klipp ser man till och från att företag har gjort copyrightclaims på men inte filmer.

Så hur kommer det sig? Exempelvis ser jag att "Seems like old times" finns på tuben, iaf i minst ett exemplar o den har 203,293 views = vilket vi alla vet är lika många förlorade försäljningar så what gives?

Permalänk
Medlem

Var glad, titta gratis då

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Megacrash:

Var glad, titta gratis då

haha, är alltid glad, Chevy Chase äger ju! Men min fråga om varför kvarstår, vore intressant att veta

Permalänk
Medlem

Undrar jag med. Finns mängder av filmer och även musik som dom inte tar bort.
Men dom tar bort kanske samma film eller låt från någon annans video.

Permalänk
Medlem

Det här har jag också undrat. Med tanke på all "hysteri" kring piratkopiering blir det lite lustigt att hela långfilmer ligger uppe till allmän beskådan. Sjukt mycket låtar som bara ligger där med år ut och år in.

Permalänk
Medlem

Som jag förstått det så har Youtube ett sökfilter som jämför allt uppladdad media med copyright material. Därför så många lägger ramar runt filmer/spegelvänder filmer osv.

Men kanske kan det vara så att visst material ej finns i filtret. Och om ingen heller anmäler materialet för att bryta mot copyright kanske det är så att filmen helt enkelt inte upptäckts av copyright-innehavarna?

Jag har stött på hela filmer själv och undrat över samma sak...

Jag gissar att vissa mediebolag kanske är mer avslappnade och inte aktivt söker igenom Youtube för copyright-violations, i alla fall inte för andra filmer än deras mest aktuella. Tänk att köra sökningar på Samtliga filmer/serier/klipp som någonsin producerats varje vecka/månad. Det är nog inte jättekonstigt att det finns några hela filmer med tanke på hur extremt mycket material som finns på youtube generellt... Och så länge inte någon vänlig själ bryr sig om att själva flagga så kommer det aldrig upptäckas.

Permalänk
Medlem

Är man nöjd med Stereoljud och som bäst medelmåttig kvalité så är det ju bara att köra

Permalänk
Avstängd

Råkade få med en låt i ett av mina videoklipp. Den spelades på radio svagt i bakgrunden. Jag fick påbackning på den. Och ja, den var svensk och skriven av Per Gessle. Var det inte samma Gessle som grät ut i media att han förlorade pengar när småflickor mimade på YouTube efter hans låtar?

Galenskapens tid är här, snart vill Copy Swede ha avgift på Plasmaskärmar eftersom det < 2008 var risk att bränna fast upphovsrättsligt material på skärmen (tex en TV-kanalslogga).

Visa signatur

Är absolut emot reklam för Online Kasino på Swecklockers

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon4992:

Som topic säger:
Fulla filmer på youtube - varför finns dom kvar?

Dom tas bort om om blir anmälda av upphovsrättsinnehavaren. Under tiden anses det falla under common interest.
Moderna titlar fastnar i YTs egen algoritm och filtreras bort per automatik. Mitt klipp blev per automatik censurerad i tyskland och frankrike. Fråga mig inte varför det är ok i Sverige, det vet jag inte. Kanske för att det är av common interest

Visa signatur

There are two kinds of people: 1. Those that can extrapolate from incomplete data.
Min tråkiga hemsida om mitt bygge och lite annat smått o gott: www.2x3m4u.net