Slår denna datorn PS4 i grafik?

Permalänk
Medlem
Skrivet av GaMeR2K5:

PC:ns prestandafördel gentemot konsolerna är oftast inget värd vad gäller just spel. Eftersom det aldrig finns tid att fullt anpassa spelen till en given konfiguration som hos konsolerna.

Hoppas på en ändring snart så vi slipper se femtioelva olika komponenter till en spelpc.

Jo, gör skillnad. PCns prestandafördel märks i spel, undantag för dåliga konsollportar, bland annat i flertalet exklusiva spel till PC.

Fördelen med valfrihet är just att det går att anpassa datorn efter budget eller krav. De som vill ha högre fps, bättre grafik kan lägga mer men de som bara vill lira 2d-spel behöver inte lägga mycket pengar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av GaMeR2K5:

Tyvärr är det ju inte så många spel som optimeras till PC:ns hårdvara. Kostnad och tid hänger det ju på, därav kompromisserna.

När det gäller valmöjligheter av hårdvara så tänkte jag på mängden alternativ. SJÄLVKLART är det bra med alternativ, men behövs det verkligen så pass många med så få skillnader?

Stora valmöjligheter när man ska köpa hårdvara främjar konsumtionen eftersom fler målgrupper kan köpa precis vad de behöver för att känna sig nöjda. Framförallt i den lägre prisklassen krävs många alternativ, där varje krona gör skillnad. Entusiaster bryr sig i regel inte om deras Titan kostar 5 eller 9 K, sålänge de har det bästa.

Visa signatur

5900X | 3080