Problem Med Headset (HyperX Cloud Gaming Headset) (Repost)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mönsterås
Registrerad
Jan 2014

Problem Med Headset (HyperX Cloud Gaming Headset) (Repost)

Tjo! Har ganska nyligen köpt ett nytt headset vilket fungerar riktigt bra förutom att mikrofonen slutar fungera efter ett tag tex om man inte pratar med någon på tex skype på 30min så slutar den typ fungera man hör väldigt lågt att jag pratar och måste då starta om datorn eller strömspar läge och starta igen.
Sen så om jag tex lyssnar på musik eller har hög volym på cs så hör dem jag pratar med det väldigt tydligt... Vet någon vad problemet kan vara ? Det är så på varje headset jag har haft D:

http://gyazo.com/07317568d82a02921e4d8ead24ea1de1
http://gyazo.com/b74d7bf74dcfed99323894a3601f01aa

Trädvy Permalänk
Forumledare
Kent
Registrerad
Jan 2005

*Tråd låst*

Det räcker med en tråd. Korspostning är inte tillåtet då det skapar ett rörigt och orättvist forum, dina trådar gör ju att andras trycks undan vilket inte är fair.

Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Synpunkter eller frågor gällande modereringen? Då kan du kontakta mig eller moderatorerna.
Ursäkta min stavning, jag är dansk