HJÄLP får inget ljud från tab till tv !

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2014

HJÄLP får inget ljud från tab till tv !

Jag har en galaxy tab som jag kör med en hdmi kabel.
till min LG tv fungerar allt utan problem , ljud och bild.
när jag skall koppla den till min andra tv , Philips smart tv, går det bara att överföra bilden och ljudet fungerar inte alls.
Har letat i massa forum och försökt koppla om , starta om och mixar o trixat men jag får fan inte det att fungera asså !
Förstår inte varför det går till den ena tv men inte den andra och hoppas någon där ute kan hjälpa mig

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2003

du kopplar väl med hdmi kabel? konstigt då bild och ljud går i samma ju, vad är det för skit phillips är för nåt, låter som tvn som inte riktigt vill överföra signalen från plattan.

Corsair Carbide 200R chassi med 2x120mm
i3-4370 @ 3,8GHz, 8GB DDR3
Asus Geforce GTX 1050 Ti 4GB
Windows 8.1 64Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2014
Skrivet av HazZarD:

du kopplar väl med hdmi kabel? konstigt då bild och ljud går i samma ju, vad är det för skit phillips är för nåt, låter som tvn som inte riktigt vill överföra signalen från plattan.

Ja jag menar ju det !
Fattar inte vad som är problemet , jag kan dock koppla in min s5a o titta med ljud o bild men kvalitén e ju kass haha...
tvn e nyare än min LG men e kanske det som är problemet...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2003

eh va menar du med kass bild med s5? har den själv och upplever inte nåt konstigt då jag kopplar den till tvn eller min surfplatta... s5 har ju hög upplösning på skärmen..

Corsair Carbide 200R chassi med 2x120mm
i3-4370 @ 3,8GHz, 8GB DDR3
Asus Geforce GTX 1050 Ti 4GB
Windows 8.1 64Bit