Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Koppla Macbook Pro till två skärmar

Permalänk
Medlem

Koppla Macbook Pro till två skärmar

Jag sitter nu med en 2012 Macbook Pro som jag kopplar till två externa skärmar med displayport (Dell U2518D), men tänkte uppgradera till de nyligen släppta Macbook Pro. Jag funderar då på hur jag enklast ska lösa kopplingen till externa skärmar. Det jag behöver kunna göra är att koppla två skärmar (hdmi/displayport), samt ladda datorn samtidigt. Finns det någon enkel docka som har dessa uttagen, som inte kostar flera tusenlappar? Hur gör ni andra?

Tack på förhand!

Permalänk
Permalänk
Inaktiv

Jag hade kört två av dessa https://www.webhallen.com/se/product/248501-DELTACO-USB-3-1-t... och kopplat in laddaren, eller duger inte det?

Permalänk
Medlem

@anon81912: Det kan absolut duga, men hade hoppats på en lösning där jag slipper så många adaptrar och kablar. Typ något liknande denna: https://www.dustinhome.se/product/5010978539/usb-c-multiports...
Men där man kan koppla in två istället för bara en skärm.

Permalänk
Inaktiv

@V_Persie: https://www.dustinhome.se/product/5011001753/hyperdrive-compa... du kanske kan köpa den lite dyrare modellen + adaptrar. Så får du iaf bara en klump att plugga in?

Dockstationer är ofta tråkigt dyra. Hur gör du idag?

Permalänk
Medlem

@anon81912: Den ser ut att vara precis vad jag vill ha, eller om det finns någon sådan som man kopplar med en kabel bara istället för hela dosan in i datorn. Men såg att i en av recensionerna på sidan står där att den inte funkar med två skärmar?

Har märkt att de flesta större dockningsstationer är väldigt dyra, men behöver inte så många anslutningar så därför jag hoppades på att hitta någon billigare. Idag kopplar jag in allt med separata kablar (magsafe och två mini-displayport), vilket är helt ok men lite bökigt när man ofta flyttar datorn.