Spontanköp från Elgiganten - Gamingdator

Permalänk
Skrivet av oordning:

Liten uppdatering.
Kan i dagsläget inte rekommendera att beställa från HP, deras kundtjänst är tyvärr bedrövlig rent ut sagt.
Lade en order den 22/2 och beräknad leverans var 3/3, under den här perioden har min order hoppat från ute för leverans till paketeras.

När 3/3 kom och inget hände kontaktade jag deras kundtjänst (om frågan gäller lagda beställningar finns bara mail) och personen svarar att vad hon kan se så skickas den samma dag.

När jag sedan på kvällen loggar in så har min order flyttats fram till leverans 12/3, och detta ska dom enligt deras hemsida meddela om det sker, men har fortfarande inte skett.

Har nu lagt en ny beställning på en dator som ska skickas inom 48h enligt deras sida, så kommer ny uppdatering om hur dom löser det. Tyvärr är min känsla att deras lagerstatus inte stämmer med verkligheten.

Och att man som ett så stort företag inte har chatt/telefonsupport för lagda beställningar är bedrövligt.

Finns tyvärr mer kritik att lämna men sitter på telefonen så orkar inte det just nu.

Du verkar inte vara ensam med HP's dåliga kundtjänst. Flera som har negativt att säga om den. I mitt fall så var det ett ganska impulsivt köp då priset var (i mitt tycke) jättebra. Jag har egentligen inte haft ett stort behov och således har jag inte stått på tårna och väntat på datorn. Den fick komma när den kände för det helt enkelt.
Jag beställde två st den 22/2 och fick datorerna levererade igår (10/3). Så det tog 11 arbetsdagar istället för 5-10 som lovades på deras hemsida. Men för mig var det inte så farligt som sagt.
Jag har inte heller startat datorn då jag har ganska mycket på bordet just nu. Detta innebär att jag inte stött på eventuella problem och har inte heller varit i behov av att handskas med deras kundtjänst.
Men med dina och andras negativa erfarenheter så hoppas jag så klart att jag inte kommer behöva det i framtiden!

Skrivet av FearoftheDomoKun:

Angående OMEN-datorn ovan har jag också lite kritik, jag beställde den också för det ypperliga priset 13500. Hade inga problem med leveranstid, men när den dök upp så hade byggarna misslyckats med att trycka dit RAM-minnena hårt nog så de hade lossnat under transport. Undermåligt, men jag körde lite komponenttester och ingenting verkar vara skadat så jag behöll den. Skickade ett surt meddelande till HP som skulle "skicka vidare synpunkterna". >_>

Men ja, prisvärd för prestandan är den.

Ojdå, får nog kolla extra noga så allt sitter i som det ska. Jag var lite besviken över att jag bara såg 2 minnesplatser?
Jag trodde att det skulle finnas två platser till om man skulle vilja uppgradera i framtiden, det var synd!
Det finns en annan tråd på forumet som pratade om att kylpastan var väldigt slarvigt pålagd och att det påverkade temperaturerna i CPU ganska mycket. Så det kanske man ska kolla också.