Krönika: Är detta början på slutet för PC Master Race?

Permalänk
Medlem

Jag sällar mig också till de som tycker handkontroll är det bästa alternativet i en rad av speltyper. Jag spelade Witcher 3 med mus och tangentbord när ett kom och trots att jag ansåg det vara det bästa spelet någonsin insåg jag hur mycket bättre det fungerade att spela med handkontroll när jag körde spelet igen på PS5 när den uppgraderingen kom. Helt enkelt en mycket naturligare upplevelse trots att spelet primärt gjordes för mus och tangentbord.

Att man kan sitta mer avslappnat är också en fördel, vilket gjort att jag fasat ut min PC för spel mer och mer. Då jag nog också lagt mer pengar på mitt nuvarande ljudsystem och TV:n än vad jag totalt lagt på datorer i livet gör också att jag hellre spenderar tid i soffan, och jag är inte intresserad av att ställa en PC i TV-möbeln.

Jag väntar på att det ska komma ett spel jag "måste" spela som jag bara kan köra på PC, så jag har en anledning köpa ett nytt grafikkort, men det tycks dröja. Har väntat några år nu.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kvarnis:

En genomsnittlig lön i Indien motsvarar 3200 sek, så tror knappast gaming pc är speciellt stort där med så låg köpkraft.

Har familj i Kina och lönerna är inte speciellt höga där heller. Dock känner jag inte en enda ungdom där som har ps eller xbox. Alla har gaming datorn.

Visa signatur

Ryzen 7 2700 @ 4.0Ghz, X470 Taichi, 16gb ram @ 3200 mhz, GTS V8 Cpu Cooler, Gigabyte 5700XT.