7.9 catalyst bug = speed hack i cs1.6 med 2900xt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Järna
Registrerad
Mar 2005

7.9 catalyst bug = speed hack i cs1.6 med 2900xt

ja som sakt.. satt och spelade för en stund sedan skullle testa spela cs 1.6 först när jag började spela så laggade det och jag tänkte va är det här för nott det ska ju inte lagga i cs 1.6 me ett 2900xt grafikort pingen var ju bra och inget annt var det fel på.. så plötsligt så gick allt rätt snabbt och och alla på servern trode jag fuskade och ja jag blev utkastat inte nog med det så blev jag kontaktad av adminen på servern och sa att mitt steam konto kommer bli banat men då förklarade jag hur det va.. vet inte riktigt om han trode mig.. har ibland samma problem i nya moha också. är det inte nogon annan som har råkat ut för samma problem som jag eller är det bara jag?

Core 2 Duo E8500@4.5Ghz | Scythe Ninja 2 | Asus p5q-E | Dominator 2X2GB | HIS Radeon HD 4850 512MB | Cooltek 600W | Cooler Master Cosmos 1000 |
WD Raptor 74GB | Samsung TFT 24" | Logitech diNovo Edge + SteelSeries Ikari Laser
macbook pro 15,4" 2,8ghz 4gb ram 500gb 9400m + 9600gt 512m unibody

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

kan ha med vsync å göra också. ställ skärmen på 100 Hz å sätt på vsync å kolla om det löser kalaset. :/.
annars är det nog drivarna

i5 4670k@4.4GHz | 16GB Corsair Vengeance Pro | EVGA GTX 970 SC | Antec 1220 H20 |

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Linköping
Registrerad
Okt 2006

tycker 7.9 har varit väldigt buggit.. jag kör 7.8 tills det kommer en ny version.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Järna
Registrerad
Mar 2005

hockexx
kan ha med vsync å göra också. ställ skärmen på 100 Hz å sätt på vsync å kolla om det löser kalaset. :/.
annars är det nog drivarna

men i cs1.6 går det ju inte att ställa in vsync + att jag kan inte ha 100Hz

aja jag har slängt iväg ett mail till ati får väl se vad dom säger..

Core 2 Duo E8500@4.5Ghz | Scythe Ninja 2 | Asus p5q-E | Dominator 2X2GB | HIS Radeon HD 4850 512MB | Cooltek 600W | Cooler Master Cosmos 1000 |
WD Raptor 74GB | Samsung TFT 24" | Logitech diNovo Edge + SteelSeries Ikari Laser
macbook pro 15,4" 2,8ghz 4gb ram 500gb 9400m + 9600gt 512m unibody

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Upplands Väsby, Stockholm
Registrerad
Jul 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mammuthen
hockexx
kan ha med vsync å göra också. ställ skärmen på 100 Hz å sätt på vsync å kolla om det löser kalaset. :/.
annars är det nog drivarna

men i cs1.6 går det ju inte att ställa in vsync + att jag kan inte ha 100Hz

aja jag har slängt iväg ett mail till ati får väl se vad dom säger..

Du får sätta på vsync i drivrutinerna istället.

PC: Intel i7 8700K @ 1,24 vcore > 4,8GHz x6 + Noctua NH-D15 w/ 2x Noctua NF-A15 PWM mounted +3 extra NF-A15 PWM | Gainward GTX 1080 GLH GS @ 2,114/11,45GHz | 32GB 3066MHz DDR4 SSDs: Samsung NVMe 960 EVO 500GB SSD | Samsung 850 EVO 1TB SSD + HDD Seagate 10TB, WD Red 3TB | Skärmar: Asus ROG Swift PG279Q 27" 144Hz 1440p IPS + Dell 27" U2711 Foto: Canon EOS 60D, Canon EF-S 17-55/2,8 IS USM, Canon EF 70-200/2,8L IS II USM, Canon EF 100/2,8L IS USM Macro, Canon SpeedLite 430EX II x2, Think Tank Spectral 15

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2007

men det är ditt amd dualcore

Antec 300 | i5 2500k @ 5Ghz | Corsair H50 | ASUS P8P67 | GTX295 | 8gb DDR3 1333mhz 7-7-7-24 | Samsung Spinpoint 320gb + WD 320gb | Intel X-25M SSD 80GB | Windows 7 Pro 64bit