väldigt låg fps på l4d2 sacrifice!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

väldigt låg fps på l4d2 sacrifice!

Nån som hunnit provat sacrifice än? jag har stadigt 24-25fps där iaf precis i början hämta en skjutare orka inte fortsätta, inte ok då det annars rullar på med över 100fps.
10.9 catalyst, bara orkat med att prova en omstart nu innan jag åker till jobbet.

i5 2500K, coolit alc, Gigabyte Z68X-UD3P, cougar 700w, 8gig kingston hyper x 1600mhz, OCZ vertex3 240gb, intel x25 g2 80gb, MSI Lightning 770gtx, w7, LG Flatron W2363D, QPad 5K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storstan
Registrerad
Dec 2003

Hur får man igång det.. Står bara att spelet inte är tillgängligt just nu. Burkar inte DLC:s laddas ner automatiskt förresten. När jag högerklickar står det att den hämtas från butiken.

Kanske hög belastning eller nått ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008

hur fasiken hittar ni denna? är det e ny addon? det kom ju en update på typ 10 gb igår, som jag har laddat ner

Citera! Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Servrar: x2 DL380 G7 x2 X5660 - 294/240GB Ram (VM Pfsense + annat)
Desktop i7 2600K - 8GB + HP DL360 G7 2xE5620 -16GB Ram (ej i drift)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

jepp ny bana både till l4d och l4d2, ligger bland de andra kartorna.

i5 2500K, coolit alc, Gigabyte Z68X-UD3P, cougar 700w, 8gig kingston hyper x 1600mhz, OCZ vertex3 240gb, intel x25 g2 80gb, MSI Lightning 770gtx, w7, LG Flatron W2363D, QPad 5K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storstan
Registrerad
Dec 2003

Kan fortfarande inte starta mitt.. Nån som har samma problem ? "inte tillgängligt just nu" står det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Storstan
Registrerad
Dec 2003

Litet tips, jag bytte server i inställningar till en där jag fick kontakt men det gick segt. Bytte sen tillbaka till Sverige och den fortsatte men i högre hastighet
800Kb/s just nu. jämfört med typ 200Kb/s från Tyskland så det är värt att byta bara för att få en nedladdningsplats men sen byta tillbaka.

Sorry om jag kapade din tråd men bättre att folk får ner det så dom kan svara på din fråga

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008

får precache error när jag ska ladda kartan

Citera! Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Servrar: x2 DL380 G7 x2 X5660 - 294/240GB Ram (VM Pfsense + annat)
Desktop i7 2600K - 8GB + HP DL360 G7 2xE5620 -16GB Ram (ej i drift)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

Mitt problem är löst, hur har jag ingen aning om tyvärr!
Spelade först igenom l4d som gick kanonfint, för att jämföra igen med l4d2 samma trötta 20-24fps orkade att tugga igenom nån del i ett av safehousen så märkte jag att helt plötsligt så flöt det igen 100-250fps beroende på hur man snurra runt sen har det gått hur bra som helst.

Det är tomt på zombisar i l4d om man jämför med l4d2...

i5 2500K, coolit alc, Gigabyte Z68X-UD3P, cougar 700w, 8gig kingston hyper x 1600mhz, OCZ vertex3 240gb, intel x25 g2 80gb, MSI Lightning 770gtx, w7, LG Flatron W2363D, QPad 5K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008
Skrivet av qhrizz:

får precache error när jag ska ladda kartan

löstes genom att ta bort custom maps i addon mappen

Engine Error - Page 2 - Steam Users' Forums

Citera! Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Servrar: x2 DL380 G7 x2 X5660 - 294/240GB Ram (VM Pfsense + annat)
Desktop i7 2600K - 8GB + HP DL360 G7 2xE5620 -16GB Ram (ej i drift)