Pressbilder på TV – en studie i betong

4.8
19 röster
Skapat
2019-11-27
Senast ändrat
2019-11-29
Visningar
4 528

I jobbet inför årets TV-guide har hela redaktionen hjälpt Thomas med bilder. De behövs mest för att lätta upp i texten lite, därför blir det framför allt pressbilder från de olika tillverkarna.

Att leta efter och titta på dessa har visat sig vara rätt besvärande för psyket. Vem bor sådär? Vilka sitter sådär? Hur? Varför?

Här är en laddning av våra favoriter!

Philips 65OLED984! Toppmodellen komplett med fyrsidig Ambilight, B&W-högtalare samt tydligen ett hem lika sterilt som Nya Karolinska. En blaskig grogg på bordet, en dam märklig draperad på en otroligt liten soffa. Var ska han ens sitta?

Panasonic GZ2000E! Årets flaggskepp, med.. massa ljus och fläskig HDR. Gör sig bäst i ett betongrum, med betonggolv och en tavla som ser ut som.. betong. En ensam stol, och ett bord designat efter intressant mardröm.

Samsung The Frame! Blir en tavla när den är avslagen. Med zebror på tydligen. Zebror verkar ju som trevliga djur.

En tydlig trend är att kablar, det tar vi och skiter i. Trådlöst allt, det är framtiden. Ser inte den där stolen galet obekväm ut? Och vad är grejen med köket (?) i bakgrunden?

Även Sony kör på tema betong för AG9. Påminner lite om ett fängelse. Modernt, avskalat, dötrist. För den som är trött på allt.

Samsung kör på det ljusa, luftiga, härliga! Bort med betongen, in med strand och ljus. Exakt två personer i världen kan relatera.

TCL vill inte vara sämre, utan har hyrt ett strandhus brevid Samsung. Där har de fimpat samtliga väggar, och placerat sin TV mitt i en enorm glaskub. Alla grannar inom 100 kilometer kan alltså titta på dina program!

TCL bidrar även med den här! "Den svävande hyllan" eller kanske "3D-artisten som gick lite vilt fram med skuggorna". Även tema betong igen, verkar onekligen vara en trend. Men.. var ska man sitta?

En till från Philips! Här ser ni ett par (antar vi) idka berömda "Netflix och chill". Vi VET såklart inte om det är Netflix, men de har en TV väldigt långt bort. Och det är ett blått program.

Hos LG ställer vi vår nya Z9 mitt i rummet. Vi sitter sedan ganska nära, fast liksom lite vid sidan av. Som man gör. Där behövs också en lampa. Sladdar skiter vi i.

Samsung är verkligen inte med på betongtrenden. Här har vi istället en träbänk, någon form av vas (?) och.. vad är det där till vänster? Någon?

LG har vi redan pratat om va? I alla fall, man kan även ha sin C9 på någon form av trävägg, med soffan sådär vid sidan och.. ja. Bordet där ingen når det. En kandidat till tävlingen (?) "Vem fan bor sådär egentligen?".

En till från Philips! Hennes långa klänning, huvudet på sned, mystik i blicken. För att se.. är det tyg? En blomma? Hon ser i alla fall, och är en ny människa!