Nostalgasm - Väggmonterad arkadmaskin

Hej!

Jag tänkte ta tummen ur och dela med mig av mitt bygge som nu varit färdigt i över ett år.
Har länge velat ha en 2-spelar arkadmaskin men aldrig riktigt känt att någon på marknaden var värd att lägga så mycket pengar på (eller så har jag bara prioriterat annat...). Jag bestämde mig, efter jag blivit inspirerad av Origin X av Love Hultén, att bygga en egen liknande maskin då jag gillade den designen.
Så mitt bygge hämtar inspiration av Origin X som i sin tur hämtar inspiration från det första pong kabinettet.

Stora delar av projektet var improviserad problemlösning då jag aldrig byggt något i närheten av så avancerat förrut ovh vela hellre sätta igång än att planera minsta detalj innan start. Med tanke på att mycket av det jag gör här är första gången så jag är väldigt nöjd med resultatet.

Observera att invändigt är det 100% funktion före allt annat. Många lösningar är inte alls snygga men när den sitter på väggen är den fin och fungerar felfritt, som jag vela ha det. Har också lämnat ute en del av stegen för att galleriet skulle bli mindre och mer intressant så man kanske inte bara scrollar förbi allt

Hårdvaran är en Raspberry Pi 3 Model B+ som kör operativsytetmet Retropie.

Hoppas ni gillar den och att fler inspiraras att skapa något!

PS. Om du skulle kunna tänka dig att köpa en liknande skapelse så hör av dig! (Mycket jobb och noggrannhet så kanske inte är helt billigt direkt)

Mvh Tobbe