I7 920 + mobo + ram, Nexus 4, Systemkamera + övriga prylar

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2016-02-26

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Kalium
Annonsör
Kalium (dolt)
Medlem sedan
Jan 2008
Foruminlägg
14182
Annonser
10
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  500 kr
19
Östergötland, Norrköping/Sundsvall
-

Hej!

Ska göra ett försök att sälja bort lite prylar som inte används längre.

Till att börja med så har jag en I7 920 (c0/c1 stepping), Asus P6T Deluxe V2 moderkort samt Corsair 3x2GB ram 1333MHz. Dessa grejor är i gott skick men tyvärr finns det ingen stockkylare eller orginalkartong kvar.

Sedan har jag en LG Nexus 4. Den är i bruksskick. Några små repor på skärmen och en liten spricka längst nere i högra hörnet. Sprickan är utanför själva skärmen så den stör inte på något vis och den är inte heller vass. Den har varit där i över två år utan att ha spridit sig vidare över skärmen så den lär förbli som den är. USB-porten gick sönder i somras vilket gjorde att jag köpte en ny telefon. Har dock precis bytt USB-porten mot en sprillans ny så nu funkar den som den ska utan glapp. Den lär hålla minst två år till. Den har även ett D-Brand läderskin på baksidan som ger bättre grepp och skyddar glasbaksidan. Laddare, kabel, samt orginalkartong finns.

Jag har även en Nikon D5100 systemkamera. Till den medföljer 18-55 objektiv, 2st 8GB och 1st 16GB minneskort, stativ, kameraväska, Joby Ultrafit sling strap (skitgrym axelrem), kabel, laddare, samt alla prylar som följde med när jag köpte den. Orginalaxelremmen finns tyvärr inte kvar och troligen inte orginalkartongen heller.

Sedan har jag ett Better Bodies träningsbälte storlek small, http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/basic-gym-belt-bla... i mycket gott skick.

Även ett ukulele nybörjarkit. Det kommer komplett med ukulele, extra strängar, bok med DVD och CD-skiva med instruktioner, samt en väska.

Här är ett album med bilder på några av prylarna http://imgur.com/a/HTz0S
Jag har tyvärr inga bilder på 920-kitet eller tillbehören till systemkameran då dessa finns i Sundsvall och jag bor i Norrköping för tillfället. Flyttar dock upp till Sundsvall den 12:e mars.

Utgångspriser:

  • I7 920-kit: 500kr

  • Nexus 4: 500kr

  • Nikon D5100 med tillbehör: 3000kr

  • Better Bodies bälte: 80kr

  • Ukulelekit: 100kr

Samtliga saker kan skickas om köparen står för frakten. I7-kitet samt systemkameran kommer jag inte kunna skicka förrän 14:e mars. Resten kan jag sälja direkt och dessa saker kan hämtas i Norrköping fram till den 12:e mars.

Förbehåller mig rätten att inte sälja, eller att själv välja köpare efter vad som blir mest fördelaktigt för min del.