Säljes & skänkes. MSI Z77-S01, FD Define R4, CM Seidon 240m skänkes!!

Säljes Komponenter Publicerad 2016-06-10

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av breakwin
Annonsör
breakwin (dolt)
Medlem sedan
Feb 2014
Foruminlägg
807
Annonser
19
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
32
Västra Götaland, Göteborg
-

Vill börja med att säga förlåt för de usla bilderna, de är tagna med en gammal mobiltelefon.
Jag säljer detta då det bara ligger i mitt rum och måste bort då jag ska flytta utomlands för studier.

SÄLJES
Börjar med MSI Z77-S01 moderkortet.
Inga fel eller konstigheter, i fullt normalt skick. Tyvärr ingen "socket-cap" men det finns inga böjda pins, kan givetvis skicka bild på detta när det kommer till köp. Skickas i en annan kartong som tillhör annat moderkort. Endast moderkort och IO-shield medföljes.
Startbud: 200kr, kan skickas för 65kr normalt brev eller 99kr spårbart.

Fractal Design R4. Dammigt och har ej borstats av men kan säljas billigt för den som är på en budget. Finns tyvärr inga hårddiskvaggor då de är borttagna och antagligen slängda av föräldrarna. Följer med 3 fläktar av Fractal Design. Kan även skickas med en 5.25" till 3.5" adapter.
Startbud: 150kr. Skickas ej.

Samsung GEAR VR. Följde med när jag köpte telefon. Provades 2-3 gånger inom familjen och har därefter legat på hyllan. Originalkartong finns samt alla tillbehör.
Startbud: 250kr. Kan skickas men osäker på pris just nu, bör ligga runt 52kr ospårbart och ca 99kr spårbart.

En Sweex 7.1 USB-ljudkort. Väldigt bra ljud, dock hade jag dålig erfarenhet av mikrofonkvalitet. En fröjd att lyssna på musik med denna. Originalkartong finns samt usb-kabel.
Startbud: 150kr. Kan skickas vanligt 39kr eller spårbart 59kr

SKÄNKES
Cooler Master Seidon 240m. Köptes av en annan medlem ett tag sedan. Funkade som vanligt sist den togs ur bruk. Kan saknas 2-3 skruvar för att fästa fläktarna eller liknande, fästen finns för intel.
Denna skänkes och helst till någon som faktiskt är aktiv på sweclockers. Sist jag la upp en annons att jag ville ge bort denna så var det bara massa medlemmar som hade registrerad sig för 10 år sedan och hade totalt 50 inlägg (typ) som hörde av sig. Du får gärna även ge en motivering varför just du skall ha den. Skänkes mot den som ger mig Godis! (Jag gillar lakrits och choklad). Den som hämtar prioriteras och jag hör av mig i PM ifall ni får den.

Allting finns att hämta i Göteborg och då får ni komma hem till mig eller bo nära. Tänker inte köra ut till andra sidan Göteborg för att lämna. Är en fattig student med lite bensinpengar :(.
Tar helst swish då det går snabbast. Även kontant vid avhämtning.
Jag reserverar mig att sälja till vem jag vill oavsett bud.