Skrivbordschassi

Säljes Chassi Publicerad 2018-03-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av oskarbrink01
Annonsör
oskarbrink01 (dolt)
Medlem sedan
Aug 2016
Foruminlägg
57
Annonser
5
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 999 kr
4
Örebro, Karlskoga
-

Hej!
Säljer nu ett egenbyggt skrivborschassi gjort med inspiration av LinusTechTips.

Skrivbordet är mattsvart med en modern kvadratisk form som är färgneutralt. Du kan själv matcha skrivbordet med vilket färger du än vill, och jag har ett färgtema på mattsvart, chrome och blått. Benen på chassit är avtagbara så att det ska bli lättare att förflytta den. Eftersom chassit är så nytt är det i mycket bra skick. Dimensioner i mm: 1750 x 750 x ca 700

Chassit har även en NZXT Hue+ installerad, vilket menas med 4 st RGB led-listor som sitter på underkanten av en list, som håller upp glaset, som kan lysa upp i vilken färg du vill. Det följer även med 6st Corsair ML120 fläktar. Fästet för moderkortet är ATX och det finns ett fäste för en SSD också, samt att det finns en hårddiskplats. Det finns också ett pumpfäste och reservoarfäste på den högra sidan av skrivbordet.

Med skrivbordet följer även ett specialbeställt glas med, vilket inte är ett tempererat men är ändå starkt. Glaset ligger på lister samt kanten på skrivbordet och passar in på millimetern. Den här är också i mycket bra skick.

I bak på skrivbordet finns en avdelning där du kan gömma nätaggregatet samt alla kablar som du vill. Skärmen står på plankan som lyfts bort och då kan du komma åt alla portar och kablar som du behöver. I skrivbordet är det en öppning för benen så att man kan sitta bekvämt utan att benen kläms eller liknande.

Inga datordelar följer med utan det är skrivbordet, glaset, fläktarna och ledlamporna som är inkluderade.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill. Skrivbordet skickas inte utan det är hämtning som gäller. Priset kan diskuteras vid snabb affär