980 Ti, RAM, fläktar, cpu-kylare, hörlursställ, sugrör och annat

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2020-09-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Trunk
Annonsör
Trunk (dolt)
Medlem sedan
Dec 2015
Foruminlägg
3168
Annonser
13
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 kr
24
Västra Götaland, Upphärad
Skickas & Avhämtas

Hej
Det blev visst en gaska rejäl lista på saker jag vill bli av med. Den genomsnittlige sweclockaren bryr sig väl mest om de som är överst men med tanke på att kategorin heter "garderobsrensning" så tog jag det bokstavligt.

Längst ner har jag skrivit lite blandad information, läs det med.

980 Ti G1 Gaming
En av de bättre 980 Ti som såldes. Den är i mycket bra skick och säljs med originalkartong och någon sorts strömadapter som jag aldrig använt. Fanns det fler tillbehör än så har de försvunnit med tiden.
!!!OBS!!!
Kortet lider av coil whine i vissa spel, framförallt de som är riktigt krävande. Jag kan däremot med gott samvete säga att jag aldrig störts av ljudet när jag använt hörlurar trots att jag oftast har väldigt låg volym. Ganska ofta spelar jag även utan hörlurar och i många (de flesta?) är tjutet såpass lågt att jag inte störts av det då heller. Men köparen ska helt klart vara medveten av att den har coil whine.
!!!OBS!!!

16 Gb DDR4 RAM
2x8 Gb RAM från Corsair, modell Vengeance LPX. 2.400 MHz.
Utmärkt skick men ingen originalkartong kvar.

CPU-kylare - Scythe
Osäker på exakt vilken modell det är, någon sorts "shuriken" i alla fall. En lågprofilskylare, den sticker upp knappt sex cm. Det som ingår är det som syns på bilderna, d.v.s. själva kylar"tornet", den tunna fläkten som sitter på och en backplate (om det är så de heter). Den har används till några olika intel-processorer. Om backplaten fungerar till amd eller inte får man ta reda på själv, jag skulle gissa att den inte gör det men jag har dålig koll på sånt.
Ingen originalkartong kvar.

Fläkt från Noctua- 140 mm
En noctuafläkt som inte är brun?!? Modellen är NF-P14s redux 1.500 PWM. Mer info här.
Saknar originalkartong, det enda som medföljer är fyra skruvar för att fästa fläkten i chassit.

Fläkt från Be quiet - 120 mm
Silent wings 3, PWM.
Extremt tyst fläkt. Den säljes för att jag fyllt datorn med radiatorer och då finns det bättre alternativ. Som vanlig chassifläkt dög den däremot mer än väl, speciellt om man prioriterar lågt ljud. Mer info här.

Systemkamera - Sony α 230
Den här kameran är lite drygt tio år gammal och när den såldes så var den, om jag minns rätt, lite av en instegsmodell. Ingen värstingkamera i dagens mått med andra ord men passar den som inte är så kräsen eller har en mycket tajt budget. Eller kanske något att ge barnen.
För info se denna länk.
Det som ingår är det som syns på bilden:;
Kamerahuset och ett 18-55 f3.5-5.6 objektiv.
Väska, laddare, minneskort (2 Gb), två batterier (ett är inte original) och en liten plastbit som jag inte riktigt vet vad den är till för samt en skyddslins som sitter på objektivet.
Det är sambons kamera och den har nog legat orörd i ganska många år så jag törs inte säga hur skicket är på batterierna. De fungerar i alla fall, det har jag kollat.

Hörlursställ med usb och rbg
Ett hörlursställ från Corsair, modell ST100.
Ett mycket välgjort hörlursställ, mycket bra byggkvalitet för ovanlighetens skull.
Den har 2 stycken usb 3.1-portar samt en hörlursingång.
Den har också RGB, dels på loggan och även i basen. De kan ställas in på olika sätt (eller stängas av) och kan ge en del häftiga effekter om man är lagd åt det hållet. Själv har jag haft det avstängt för det mest och främst använt den för att hänga av hörlurarna och ha enkel åtkomst till usb och 3,5 mm.
Mycket bra skick, det enda jag kan se är ett liiitet märke precis vid hörlursingången, men man får allt anstränga sig för att se det.
Jag tror att originalkartongen saknas. Det som följer med är endast stället och originalusbkabeln. Manual om det mot förmodan skulle behövas så finns det nog på nätet.
Mer info

VGA till HDMI-adapter
Finns inte mycket att säga här. En adapter som går från VGA till HDMI, inklusive ljudöverföring. Har endast använts ett fåtal gånger. Mer info här

3D-glasögon till TV
Två stycken aktiva glasögon till olika TV-apparater från Samsung (kanske andra också, jag vet inte hur sånt fungerar). Levereras med ett batteri som kanske eller kanske inte är urladdat, dessa glasögon har legat oanvända ett par år. Mer info här.

Chambordset/teset
"Chambord set" står det, jag som inte är så fin av mig kallar det för ett teset.
Fick den som present men jag hade tyvärr redan allt jag behövde, denna är alltså helt oanvänd. Det enda jag gjort är att öppna kartongen för att titta på sakerna.
Det som följer med är:
Tekanna med tillhörande sil, tekannevärmare (plats för värmeljus) och två muggar. Muggarna har dubbla väggar (så man inte bränner sig?)
Det verkar vara av bra kvalitet om man gillar glas. Hittar ingen info om hela setet men här finns i alla fall lite om kannan, ni kan ju ta en titt på priset också
Vill man se fler bilder på hur allt ser ut så får ni säga till.

Exped mini pump
En pump som kan användas till Expeds uppblåsbara liggunderlag, när de väl är uppblåsta så kan den användas som en liten men bra kudde. Med betoning på liten. Då den är liten ska man vara medveten om att det tar ett par minuter att pumpa upp sin madrass. Att man bör använda en pump likt denna är för att fukten i luften tydligen kan förstöra liggunderlagen annars. Kanske stämmer det, kanske inte.

Här nedan finns blandade småsaker (tryck på visa innehåll). Dessa är ingenting jag vill sälja styckvis och inte vill jag heller ta mycket betalt för dem. Om du köper något annat av mig så kan du säga till ifall du vill ha någonting härifrån så går det nog att lösa för en billig peng (eller ingen peng). Om du endast vill köpa något av det som finns här nedanför så måste du tyvärr köpa allt.

Am-antenn
Som det står, en AM-antenn som är i loopformat. Anslutningen består av två små avskalade kablar.

Silikonsugrör
Grannens unge skulle sälja saker från en jultidning. Jag köpte metallsugrör men det blev visst silikonsugrör istället... Sex stycken färggranna sugrör och en borste för att göra rent dem.

Indexlappar
Färggranna indexlappar för att sätta i böcker och dyl, bra att ha som student. Oöppnat paket, 200 st klisterlappar.

Spikdrivare/dorn/körnare
Oklart vilket namn som är korrekt, jag använder den i alla fall till att slå ner spikhuvuden i lister m.m. Spetsen är ca 2,5 mm i diameter.

Ljudkabel
en 3,5 mm till 3,5 mm. Ca 125 cm lång.

2 stycken solhattar
Inte mycket att säga om dessa
Solhattar helt enkelt, ganska billiga sådana. Är nog "one size fits all" men om man har ett litet huvud så skulle jag gissa att de är lite för stora, i alla fall om man inte har hår som fyller ut. Använts under ett par dagar under en vandring, tvättade sedan dess.

Ryggsäck
Nu tror kanske någon att jag är knäpp som lägger upp en smutsig ryggsäck, men den står här i rummet så varför inte?
En väl använd ryggsäck från Everest. Hittar ingen modell men det är en ryggsäck för vardagen som i mitt tycke är lite större än normalt. Har ett fack ovantill, en på utsidan och på insidan finns det ett stort fack samt en fick mot ryggen.
Så vitt jag kan se så är allting helt och med tanke på det robusta tyget så håller den nog för en hel del. Däremot är den inte så väldans vacker att titta på p.g.a. att den använts en del.

Dold text

BLANDAD INFO - LÄS NOGA
Så du kom hela vägen ner hit, starkt jobbat. Ta ett djupt andetag och fortsätt sedan att läsa för här kommer lite viktig information.

Priset då?
Jag är för lat för att skriva ner pris på allt, kanske att jag gör det lite senare ikväll eller imorgon. Däremot kan jag säga att jag inte har så mycket intresse av att suga ut vartenda öre från sakerna. Kom med ett bud så får vi se. Är det för lågt säger jag till.
Det är alltså budgivning som gäller och det är jag som bestämmer hur länge de ska pågå för varje objekt men jag har inget intresse av att dra ut på det alltför länge.

Kan du skicka det till mig?
Ja, men du betalar för frakten och jag vill ha pengarna i förskott. Det går inte att förhandla bort.

Kan jag hämta det någonstans?
Ja. Jag bor nära Upphärad, i skogen mellan Göteborg och Trollhättan. Du är välkommen hit. Annars kan vi mötas i Trollhättan eller någonstans längs E45:an norr om Göteborg. Den kommande veckan kommer jag vara i Kungälv några dagar så det är smidigt om vi möts där.

Varför vann inte jag budgivningen trots att jag lade högst bud?
Jag vill att det här ska gå ganska smidigt så jag prioriterar de som kan hämta sakerna hos mig eller de som kan mötas någonstans. Så om det bara skiljer en liten summa väljer jag med andra ord den som kan hämta sakerna.

Jag har fler frågor!
Skriv ett meddelande i kommentarsfältet. Jag vill helst att all kommunikation och budgivning sker där men PM går bra det med om du av någon anledning vill vara anonym.