Drömteven för film - LG OLED 55E8

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes TV-apparater Publicerad 2020-09-26

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av daroo
Annonsör
daroo (dolt)
Medlem sedan
Feb 2012
Foruminlägg
170
Annonser
10
Marknadsbetyg
-
Pris:  10 000 kr
13
Östergötland, Finspång
Avhämtas

Modell: LG OLED 55E8PLA

Jag har inte så bra koll på de tekniska aspekterna. Det är en 55 tummare(no kid). Sätter man på 4K-material som jag gjorde där nere på youtube men tänk er att ni ser World of Warcraft i 4K på plats. Vilken jävla bild alltså. Jag ramlade av stolen när jag såg den filmen i 4K. Har för mig det var WoW-filmen iaf.

Det är med sorg jag försöker sätta ut min LG OLED 55E8 som är en fantastisk TV med otrolig svärta och färger. Sätter man på ett naturprogram som handlar om undervattenliv eller djungelliv så tappar man hakan av hur mycket detaljer(4K) och hur pass mitt i prick färgerna är. Ska lägga upp lite bilder i annonsen.

Jag känner att jag inte förtjänar en så dyr TV och tänkte sälja den och köpa en billigare åt mig, som lirar gamla nintendo-spel och inte tittar så mycket på film längre.

Garanti finns kvar. Köptes för 15999 2019-09-06 dvs september förra året så den är bara ett år och i riktigt bra skick. Jag har kvar kartonger osv om man är samlare. 1 års garanti, dvs den garantin gick ut den 6 september.

Smart-TV såklart. Netflix, Viaplay osv finns redan i menyn på TV. På kvittot så står det också att teven är kalibrerad på Mediamarkt.

Har varit väldigt rädd om den, aldrig torkat av med medel eller liknande utan bara dammat av den med mikrofiberduk och inte kladdat med fingrarna osv.

Jag har egentligen ingenting att klaga på när det gäller denna TV. När man kör PS4 så är det också input delay som är helt klart över godkänd. Hmm, är det något mer. Spelade in två videosnuttar, kvaliteten är Mycket bättre irl såklart då jag recordade med mobilen.¨

Ja, ni vet ju egentligen vad ni får när ni köper en OLED tv:

https://youtu.be/TWR8mzhN9m4
https://youtu.be/G6T_WXxYBUI

Intresserad? Endast för upphämtning. Skicka PM!