Inlägg

Inlägg som daroo har skrivit i forumet
Av daroo

Inte för att jag kommer släppa den för 8 000 kr. Men hypotetiskt: om hade jag gått med på det. Hade någon slagit till då?

Av daroo
Skrivet av K-D][Aramis:

E-modellen kommer dessutom med en soundbar, plus att panelerna i dom "högre" serierna genomgår noggrannare urval jämfört med B och C serierna. 10k tycker jag inte alls är orimligt. Stå på dig!

Just fan, det hade jag glömt. Tack för att du nämnde det

Ang. telefonen så är det egentligen ingen dålig telefon eller kamera. Det är snarare jag som är urusel bakom kameran.

Av daroo
Skrivet av K-D][Aramis:

Nu vill jag inte förstöra annonsen med massa nonsens. Men du behöver inte ha en nyare telefon än säg 10 år gammal för att få till en bra bild. Speciellt när det är en dyr vara du säljer så ger det ett bättre intryck om man har vettig bild på grejerna.

Det är ljuset i rummet(eller rättare sagt "the lack" of bra ljus i källaren tillsammans med en medelmåttig kamera som gör att det inte blir state-of-the-art kvalitet på bilderna. Är det något speciellt du vill se på teven som inte visas i bilden? Jag suger på att ta kort dessutom, har inget öga för det alls.

Jag skulle behöva bära upp teven i ljuset/solskenet med mer öppna fönster för att få en bättre bild.

Av daroo

Jag har gått ner till 10k pga av Maxizor's resonemang. Det är minimumpriset, jag kan tyvärr inte gå lägre än så. Hade jag haft ett jobb med normal månadslön hade jag inte tjafsat om några tusenlappar men i min nuvarande situation behöver jag dessa tusenlappar.

Om ingen är intresserad så får jag prova någon annanstans.

Av daroo
Skrivet av Mainman:

Hej!
Det är en väldigt fin tv men tror du får räkna med att justera ner priset lite!

What did you have in mind? Eller hur fan uttrycker man sig på svenska. Hur mycket hade du tänkt dig att priset skulle justeras, antar jag?

Av daroo

Drömteven för film - LG OLED 55E8

Modell: LG OLED 55E8PLA

Jag har inte så bra koll på de tekniska aspekterna. Det är en 55 tummare(no kid). Sätter man på 4K-material som jag gjorde där nere på youtube men tänk er att ni ser World of Warcraft i 4K på plats. Vilken jävla bild alltså. Jag ramlade av stolen när jag såg den filmen i 4K. Har för mig det var WoW-filmen iaf.

Det är med sorg jag försöker sätta ut min LG OLED 55E8 som är en fantastisk TV med otrolig svärta och färger. Sätter man på ett naturprogram som handlar om undervattenliv eller djungelliv så tappar man hakan av hur mycket detaljer(4K) och hur pass mitt i prick färgerna är. Ska lägga upp lite bilder i annonsen.

Jag känner att jag inte förtjänar en så dyr TV och tänkte sälja den och köpa en billigare åt mig, som lirar gamla nintendo-spel och inte tittar så mycket på film längre.

Garanti finns kvar. Köptes för 15999 2019-09-06 dvs september förra året så den är bara ett år och i riktigt bra skick. Jag har kvar kartonger osv om man är samlare. 1 års garanti, dvs den garantin gick ut den 6 september.

Smart-TV såklart. Netflix, Viaplay osv finns redan i menyn på TV. På kvittot så står det också att teven är kalibrerad på Mediamarkt.

Har varit väldigt rädd om den, aldrig torkat av med medel eller liknande utan bara dammat av den med mikrofiberduk och inte kladdat med fingrarna osv.

Jag har egentligen ingenting att klaga på när det gäller denna TV. När man kör PS4 så är det också input delay som är helt klart över godkänd. Hmm, är det något mer. Spelade in två videosnuttar, kvaliteten är Mycket bättre irl såklart då jag recordade med mobilen.¨

Ja, ni vet ju egentligen vad ni får när ni köper en OLED tv:

https://youtu.be/TWR8mzhN9m4
https://youtu.be/G6T_WXxYBUI

Intresserad? Endast för upphämtning. Skicka PM!

Läs hela annonsen här

Av daroo
Skrivet av voffen1:

Jag vill minnas att jag fick 2 exemplar av denna promotion som var gratis. Kul att det fortfarande är populärt.
Jag ger ett mindre bud på 300kr, tror säkert du får den såld för det du vill.

Spelet är ditt för 300 kr om du är intresserad fortfarande. Fuck snåljåparna på tradera.

Av daroo
Skrivet av voffen1:

Jag vill minnas att jag fick 2 exemplar av denna promotion som var gratis. Kul att det fortfarande är populärt.
Jag ger ett mindre bud på 300kr, tror säkert du får den såld för det du vill.

Får se om någon på Tradera nappar på 500 kr(går ut om 1 dag och 10 tim) eller om någon här dyker upp. Annars får du köpa det för 300 kr om du fortfarande är intresserad.

Av daroo

Zelda Collectors Edition

Zelda Collectors Edition till Nintendo Gamecube innehåller fyra spel:
1. Zelda Majoras Mask
2. The Legend of Zelda(Zelda 1)
3. Zelda II - The Adventure of Link(Zelda2)
4. Zelda Ocarina of Time

Detta spelet är eftertraktat för att Wii är bakåtkompatibelt med Gamecube spel så folk köper detta tillsammans med ett Memory Card och en Gamecube-kontroller för att lira Majoras Mask på Wii med så bra bild som möjligt på moderna TV-apparater.

Jag har gett 700 kr för mitt, det går upp mot de summorna på Tradera vid budgivning. Men släpper det för 500 kr.

Helt komplett som på bilden med instruktionsbok, fodral osv.

Swish-betalning så skickar jag samma dag, gratis frakt.

Läs hela annonsen här

Av daroo

Bang & Olufsen MX6000 - Perfekta TVn för Retrogaming 28 tum

Har bara ägt denna TV i ca 3 månader, köpte den av en trevlig dam uppe i Stockholm och planen var att köpa SNES, NES, SEGA osv och spela lite gamla retrospel men det har inte blivit av utan har bara testat den till Nintendo 64 och den fungerar fint. Har för mig att hon sa att teven är från 1998.

Vad jag förstått så är MX6000 i princip samma TV som MX7000(som anses vara den bästa) bara med annorlunda ljudteknik eller nåt sånt.

TV-dosan fick jag köpa till separat och bara den kostade runt 500 kr.

Teven är i mycket fint skick(inga repor eller liknande) och komplett med instruktionsbok, någon form av stativ, scart-kabel och till och med vad som verkar vara originalpåsen(se bild).

Det tar emot att sälja denna men jag är i behov av pengar. Dessa växer inte på träd och lär öka rejält i pris med åren tror jag.

28 tum.

Allting på bilden medföljer, säljer bara allt som paket. Givetvis gäller bara upphämtning. Fråga om ni undrar något.

Läs hela annonsen här

Av daroo

Jo jag är inte så kunnig inom datorer. Tack ska ni ha för hjälpen

Av daroo

Passar detta grafikkortet till detta morderkortet?

Har moderkortet Maximus VI Hero och ett trasigt Nvidia gtx 780 sitter i datorn. Jag har ett annat fungerande MSI GTX 780 Lightning som jag tänkte ersätta kortet med. Kommer det fungera och passa med det moderkortet? Självklart har jag läst och det verkar passa jag vill bara vara säker.

Av daroo

1000 kr sista pris innan jag tar ner annonsen och ger upp och ger bort den till syrran eller nåt istället. Hittade en intressent i alla fall, katten. Såg lite kul ut faktiskt. Jävla kattskrälle, haha.

Av daroo

Pris sänkt till 1500 som är mer än halva priset än vad jag köpte den för. Öppen för prutningar också. Visste att denna skulle bli svårsåld. Svårt att skicka nåt också som väger som en... pansarvagn. Svårt att hitta folk när man bor på en plats gud glömde och säkert svårt att få med. Gick in i bagaget i volvon i alla fall.

Om ingen köper den så tar jag Webhallens skambud i alla fall tror jag. Farsan slängde kartongen, det var det som satte käppar i hjulet. Har fortfarande typ 14 dagars öppet köp på den eller vad det heter. Förstår såklart att Webhallen inte tar tillbaka en ihopsatt stol, haha. Men handlar där igen gör jag inte, det är jag för sur för. Ingen rik person här som skulle kunna hjälpa en fattig människa och köpa den bara för att annars? Skämt och sido, det är väl som det är. Bara fortsätta försöka.

Av daroo

DXRacer Gamingstol BLÅ - *Nyskick/oanvänd/1mån

Edit: Var osäker på under vilken del jag skulle lägga annonsen, provar här.
Namn: DXRacer FORMULA F11-NB - Svart / Blå
Nypris: 2600 kr

Inköpt den 2 maj i år. Stolen är ihopsatt och har provsuttit en gång, men aldrig använd efter det. En snygg och bekväm gamingstol i blått. Höj- och sänkbar och ryggstödet går givetvis att dra bakåt och framåt. Komplett med kuddar och allt. Stolen passar för människor mellan 160-180 cm långa.

Tydligen gällde inte öppna köpet hos Webhallen när det gäller stolar. Ringde supporten och fick prata med nån jubelidiot från Stockholm och enligt henne var det inga problem att göra ett återköp och lurade iväg mig flera mil och väl i butik så fick jag såklart ett helt annat svar av anställda som kunde sitt jobb och blev erbjuden nåt skambud så det var bara raka vägen hem igen.

Tänkte prova att sätta ut den här och på lite andra ställen. Kommer inte skruva loss stolen igen, så det är hämtning på plats som gäller. Kartong medföljer ej. Stolen upphämtas som den ser ut på bilden.

Anledningen till att jag säljer den är för att jag köpte den ihop med den gamingdator och ångrade mig då jag inte har tid för spel(Inet var det inga som helst problem att göra ett återköp hos förövrigt till skillnad från det andra företaget jag nämnde).

Mvh

Läs hela annonsen här

Av daroo

Speldator för Football Manager 2019, GTA V

Hjälp en person som inte har så bra koll. Har grundläggande kunskaper om hur det fungerar men har inte hängt med i utvecklingen sedan 2015.

Jag spelar inte mycket längre och bryr mig således inte jättemycket om grafik. Football Manager 2019 spelar jag däremot som en dåre, i perioder. Det är mitt primära spel. GTA V spelar jag ibland och där är det livsviktigt med 144 Hz(hade en dator jag byggde för 4K innan och man fick slänga i sig stora mängder värktabletter för att kunna spela GTA med 60 FPS, jisses). Skärmen Asus VG248QE ska jag köpa så redan där är jag uppe i ≈2500 kr. SSD är också ett krav för mig, men storleken är inte lika viktig. Behöver heller inte ha en till hårddisk för lagring. Vill att det ska gå snabbt att ladda allt.

GTA V kommer såklart att spelas i FullHD och en bra balans mellan stabil FPS och OK grafik duger för mig. Ultra behövs inte men lägsta ser ju inte klokt ut. Runt Normal är lagom för mig.

När det kommer till det spelet jag köper datorn primärt för, FM19, ställs inga direkta krav på grafikkortet kan jag tänka mig(som sagt vet inte exakt hur datorer fungerar). För er som inte har jättebra koll(eller intresse) för fotboll så skriver jag i denna form nu, ta inte illa upp som att jag behandlar er som småbarn eller amatörer eller nåt:
När man startar en spelfil så skapas en databas med fotbollsspelare, olika former av ledare/tränare, klubbar och så vidare. Jag vill kunna ladda så många länder som möjligt och lägger oftast till länder utöver de som följer med per default(t.ex. Japan, Venezuela etc). Vilken del av datorn är det som står för detta arbete? RAM-minnet? Processorn? Att jag kan ha en stoor databas men att spelet fortfarande flyter på snabbt när man går framåt i spelet(alltså trycker "Forward" för att gå till nästa datum) är det absolut viktigaste med datorn.

Jag skulle vara hemskt tacksam om någon kunde bygga ihop ett datorpaket åt mig, kommer inte bygga datorn själv utan det får företaget göra. Blir väl Inet eller Komplett. Komplett har jag tyvärr dålig erfarenhet av sedan tidigare en skitsamma.

Budget: Utöver skärmen skulle det vara fantastiskt om jag kom till max 7500 så den sammanlagda summan för dator och skärm blir 10 000 kr.

Av daroo
Skrivet av ArcliteRX:

Är ju inte samma mus dock, du länkade en rival 600 och inte en rival 500

Här är korrekta länken.

https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/mus-och-tangentbord/SSRIVAL500/steelseries-rival-500-gaming-mus-svart

Har redan en likadan mus.
Ger ett bud på 300+frakt om kvitto finns

Kvittot är borta för längesen tyvärr.

Av daroo
Skrivet av Ackee22:

Hej, vill bara informera om att den finns ny från Elgiganten för 499kronor denna vecka. Se länk

https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/mus-och-t...

Sänkte priset med 200 kr

Av daroo

Steelseries Rival 500

Säljer denna mus då jag ej spelar längre. Givetvis är musen ordentligt rengjord av hygienskäl. Frakten ingår i priset(4 frimärken, kartong osv. Har vägt osv så att ni får korrekt pris på frakten. Inte som på tradera där alla kioskmongon försöker tjäna pengar på att sätta alltför dyr frakt). Packar givetvis ordentligt. Så länge inte brevbäraren ställer sig och stampar som en vettvilling på paketet så ska det komma fram helt utan några konstigheter. Är osäker på vad dessa prylar går för men sätter väl ett pris så får vi se.

Läs hela annonsen här

Av daroo

Dator för Football Manager

Jag har det lite knapert med stålar för tillfället och skulle egentligen vilja satsat på en stationär, men då tllkommer ju köp av skärm därför går jag i tankarna att införskaffa en bärbar dator.

Enda PC-spelet jag lirar är Football Manager 2019, vilket inte borde kräva alltför kraftfullt grafikkort? Är inte så påläst. Jag behöver ladda många ligor och vill såklart att det ska gå hyffsat fort. Har just nu en dator med SSD-disk som är ganska rapp faktiskt i övrigt när det gäller surfning osv. 4 GB minne och Intel i5 M520 2.40 GHZ. Intel SSD SA2M160G2HP har jag nu. men allt annat håller inte nivån. Spelet laggar/hackar rejält när jag sätter igång spelet.

Verkar inte vara någon mening att uppdatera en bärbar dvs ta delar från andra datorer osv. Tänkte om jag köper en ny laptop och flyttar med SSD-disken. Någon som kan hjälpa mig att plocka ihop en så billigt som möjligt. Vad är det viktigaste när det gäller typ att ladda så många ligor som möjligt, dvs skapa ett spel i FM19 med stor databas.

Har ingen direkt budget men bara ett par tusenlappar max kan jag lägga.