Intressekoll: Radeon VII

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2020-11-13

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  5 000 kr
Profilbild av fredrik831
Medlem sedan
Apr 2014
Foruminlägg
473
Annonser
24
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Skickas & Avhämtning
18

Som titeln säger äger jag ett Radeon VII som jag lägger ut på en intressekoll.

Då det såldes i så få exemplar så finns det så kort ute på andrahandsmarknaden så det är ganska svårt att få en uppfattning om vad det är värt. Jag sätter 5000 som pris då det är där någonstans jag börjar tycka det är intressant. Men det är fritt fram att lägga valfritt bud. Jag förbehåller mig rätten att välja om jag faktiskt går vidare att sälja eller ej.

Kortet införskaffades 2019 då jag köpte det nytt av @Lodisen. Kortet fungerar utmärkt och jag är väldigt nöjd med det. Det är prestanda i överflöd och jag brukar faktiskt klocka ner kortet en aning då det blir väldigt tyst men fortsätter prestera utmärkt (sweet spot verkar vara 1700 mhz/970mv).

Värt att nämna:
- Jag har tagit av "brickorna" som sitter på fläktarna då jag märkte att de satt lite snett vilket gjorde att de faktiskt orsakade lite oljud. Brickorna medföljer givetvis och det är bara trycka fast dem med lite lim om så önskas.
- Jag har ökat kylarens kontaktyta mot chipet genom att helt enkelt dra åt skruvarna på baksidan lite (ca 1/4 varv på skruvarna). Detta sänkte temperaturen 5 grader.

Kortet finns i Lerum men jag hade kunnat mötas upp i Göteborg också om så önskas. Frakt går att ordna om köparen står för frakten.

Mvh Fredrik