Radeon Rx 6800 Fighter 16gb

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2021-03-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  8 490 kr
Profilbild av saxen08
Medlem sedan
Aug 2014
Foruminlägg
28
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Stockholm, Enskede
Avhämtning
14

Kortet inhandlat 9e mars på inet. Har testat det i två dagar sedan fick jag notis om att jag fått ett Rtx 3070, så jag tänkte höra om någon här vill ha det innan det åker tillbaka på öppet köp.

Det finns lite coilwhine tillsammans med mitt rm 650x v2 men inget som stör en vanlig människa skulle jag säga. Försökte spela in ljudet men det var inte tillräckligt högt för att höras i inspelningen, det är lite "fisljud" så att säga om man spelar i hög fps som hörs om man lyssnar efter det. Mitt nya Rtx 3070 låter precis likadant, så det är nog inget man kommer undan.

Priset är 8490 kr, jag tänkte inte köra någon budgivning då jag tycker det är personens rätt att välja om man vill ha det och annars ska det gå bra att skicka tillbaka kortet och få tillbaka det man betalat. Endast hämtning i Enskede i Stockholm, inget krångel då jag inte heller gör någon vinst här. Ligger i dess originalförpackning, väl omhändertaget och endast kört ett par timmar. Betalning sker via swish, fakturan från Inet är betald och kan bevisas.