Inlägg

Inlägg som Firkraag har skrivit i forumet
Av Firkraag
Skrivet av Vangen:

Utmanar dom Twitch gällande livesändning må tro?

Inte en chans, kolla hur det gick för YouTube och Steam. Om dem ens väljer att försöka så kommer det inte sluta bra för dem.

De som fortf vill ha bättre kontroll över sina live-streams kommer förmodligen fortfarande behöva använda antingen OBS eller Xsplit då jag gissar på att det kommer vara väldigt basic i Windows egna variant.

Av Firkraag

@Lan +1 för Discord, gillar det starkt. Bra mycket mer användarvänligt, inbjudningslänk så är man igång direkt via browsern eller klient. Bättre community känsla överlag också. Angående features så har mycket hänt sedan ni senast kikade på det, dem jobbar hårt och snabbt.

Av Firkraag

Snyggt, lite starkare färger på karaktärerna bara då det såg lite grötigt ut men tror det kan bli riktigt bra. Ser fram emot detta!

Av Firkraag

Har använt detta under morgonen och mycket känns helt klart bättre. Trevligt att kunna prova Cortana nu också utan att behöva ändra regioner osv.

Av Firkraag
Skrivet av Soir:

DX12, Very High på allt, FXAA, 3840x2160

Ensam GPU (GTX 1080, 2GHz/11GHz):

Mountain Peak: 55.33 FPS (min: 23.05, max: 78.81)
Syria: 44.49 FPS (min: 23.52, max: 79.18)
Geothermal Valley: 43.43 FPS (min: 25.63, max: 77.13)
Overall score: 47.94 FPS

Dubbla GPU (2 x GTX 1080, 2GHz/11GHz):

Mountain Peak: 98.55 FPS (min: 60.75, max: 192.74)
Syria: 77.23 FPS (min: 20.76, max: 145.10)
Geothermal Valley: 75.84 FPS (min: 2.14, max: 103.19)
Overall score: 84.24 FPS

Du råkar inte ha några resultat ifrån innan patchen för jämförelse?

Av Firkraag

Blir att börja spela detta igen, helt klart bra spel och saknat det lite. Installerade nyss och såg att jag äger alla hjältar och monster sedan tidigare även om det är en del jag inte känner igen från när spelet släpptes. Om det är aktivt framöver så blir det nog riktigt sjysst, bra med free to play så man kan hitta matcher.

Av Firkraag

Ikväll kl 23 tar dem ner servrarna för patchen, denna maintenance gäller fram tills imorgon kl 09. De har nu släppt en full sammanfattning vad det innehåller:

  • Cinematic Story Mode, ~5 timmars story [#Juri och #Urien kommer vara spelbara här]

  • Nya karaktärer: #Balrog samt #Ibuki

  • Nya stages: Las Vegas samt Kanzuki Beach

  • Premium costumes till varje karaktär som DLC

  • Natt och dag variationer till många tidigare stages

  • Matchmaking förbättringar för snabbare och mer jämnare matcher

  • Källa

Trailers:

Dold text
Av Firkraag

@Icte:
När kan vi räkna med att kunna köpa PCIe 4.0 GPU? Kanske inte är så farligt ändå när det väl tar över.

Av Firkraag

@Lithman:
Det är lite trist att Inet inte slänger in snabbare minnen för sånna här byggen, det gör skillnad nuförtiden och pris skillnaden är inte så värst stor. Efter de har testat datorn kan du kanske be dem att dra av det från priset och köpa egna 3000+ minnen. 32GB är onödigt mycket även för spel så du behöver enbart köpa 16GB.

Av Firkraag

@Loleo:
Jag tycker fortfarande spelet är bra och att det är kul, det ändrar dock inte det faktum att majoriteten av matcher blir ett lemmeltåg så fort som första 6v6 striden är avklarad.

Av Firkraag

Detta är min åsikt om public idag.

Av Firkraag

@DevilsDad:
Om inte annat så kan man ju lägga till GOG spel i Steam library för att få sin overlay och allt annat man är van vid om det är så att man känner det behövs. Win+Q används flitigt här med.

Av Firkraag
Skrivet av Daark:

att göra som för är bara jobbigt, måste ha en massa ikoner eller en ful map på skrivbordet, clienter funkar bättre.

Skickades från m.sweclockers.com

Klienter fungerar bättre, men det är jobbigt att ha massa klienter? Okej. Oavsett så är det svårt att förneka att GOG är bättre på många punkter än Steam, inte minst för äldre spel.

Av Firkraag
Skrivet av Daark:

Så länge GOG har mindre spel än Steam så byter jag inte. Och detta kommer inte fixa alla min spel inom närmaste framtiden, vill inte ha två spel clienter.

GOG satsar inte ens på samma spel som Steam så det är två helt olika tjänster, GOG läger mer vikt på att få äldre spel att fungera på nyare datorer. Utöver det så behöver du inte använda GOG klienten du kan helt enkelt ladda ner spelet via hemsidan och installera som man gjorde förr utan att behöva ha en klient igång när man spelar eller för att ladda ned.

Av Firkraag

@anon5930 & @MultiMan:
Själv tyckte jag Hearts of Stone var riktigt bra, priset mellan expansion pass och enbart Blood and Wine är endast $5 så jag hade inte tvekat en sekund att köpa båda två samt börja med HoS.

Av Firkraag

Expansionen är släppt, hoppas den håller samma kvalité som vanilla och hearts of stone!

Av Firkraag
Av Firkraag

@Baradet Funkar:
StarCraft 2 helt klart, online är aktivt för alla skicklighetsnivåer och det finns mängder med bra tutorials och challenges för att inte tala om kampanjen som börjar enkelt å trappar upp i svårighetsgrader.

Av Firkraag

@GannTrader @Imaculent:
Tämligen säker på att den följer med i Intel Management Engine Interface drivrutins paketet. Alltså inget skumt eller så, men också ingenting som är nödvändigt. Du har kanske ett Intel uppdaterings program som påpekar att det finns ny version av det vilket är anledningen till meddelandet.

Av Firkraag
Skrivet av Nima2001:

Någon som spelat quake tidigare som testat overwatch..? Kan det jämföras på något sätt?

Man använder skjutvapen i båda spelen och det är first person, där slutar likheten med Quake.

Skickades från m.sweclockers.com