Inlägg

Inlägg som Lakanman har skrivit i forumet
Av Lakanman

Jag skulle slå till på en Quad Core processor på Tradera om jag vore dig. Köpte nyligen en Quad Core 2.4 ghz till polaren för 160kr ink frakt på Tradera. Den trimma vi till 3.4ghz. Det blev en billig uppgradering för han.

Av Lakanman

Börjat lira Minecraft för första gången.

Av Lakanman

Det är jäkligt trevligt att man har användning av några abilitys från dom andra klasserna som man levlat. Funderar starkt på att göra en comeback till liret.

Av Lakanman

Jag spelade betan till level 18 och tyckte det var extremt skoj. Kände hela tiden att jag ville in och spela lite och den känlslan har jag inte haft sen vanilla WoW. Köpte det och satte igång och levlade en warrior. När jag kom till 21 så tröttnade jag helt. Antagligen för att det blev så enformigt. Jag gav det en chans till då jag satte igång och levla en stalker. Denna körde jag till level 28 och där tröttnade jag. Jag kan tycka att det är lite för lite områden att levla på. Precis alla är ju på samma ställe vid level 25+. Jag har för några månader sen plöjt ner ca 2 månader i Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn och fightingsystemet liknar ju varandra så jag kanske tröttnade pga det. Min månad är på g att ta slut och jag kommer inte fylla på det mer. Så om det är värt det? Jag hade kul en stund så jag tyckte det var värt det. Försök fixa ett guestpass och pröva det först.

Av Lakanman

Ingen som har skrivet att ögat bara kan se x antal fps etc etc. Brukar alltid vara någon som ska kommentera det när jag letar runt i forum hur man låser upp spel från 60fps till 120fps pga 120hz skärm.

Jag började för något år sedan att köra med ett program som heter SmoothVideo Project. Vad det gör är att när du sätter igång en film så gör det om från 24fps till 120fps om jag tittar på skärmen eftersom den är 120hz och 60 fps om jag tittar på tv:n pga av att min tv ligger på 60hz. Jag kan inte titta på film i 24 fps längre då jag vant mig vid detta flyt i filmer.

Det finns att tanka här: http://www.svp-team.com/

Av Lakanman
Av Lakanman

Fick denna av en polare.

http://i.imgur.com/IwQ32jm.jpg

Av Lakanman

Yes det stämmer.

Av Lakanman
Av Lakanman
Skrivet av Buio:

Vet inte vad som hände, den tippa. Värre var det en gång när jag ställde en annan för långt fram på en smal grej, så det blev omöjligt att komma in i cockpit efteråt.

Scholomance?

Exakt =D

Wildstar igen. Efter att ha tröttnat på warrior och testat på engineer så fastnade jag på stalker. Ser ut som Sub Zero från Mortal Kombat

http://i.imgur.com/xDjILmT.png

http://i.imgur.com/xDjILmT.png

EDIT:

En ny mount

http://i.imgur.com/8ecUU2w.png

http://i.imgur.com/8ecUU2w.png

Av Lakanman

Asteroids?

Av Lakanman

Kom över en ny Corsair M90 för 150kr

http://i.imgur.com/Yzgf5gi.jpg

Av Lakanman
Skrivet av Snuken:

http://i.imgur.com/IWUVAPal.jpg

http://i.imgur.com/eAzbUukl.jpg

Tyckte den andra SSD:n alltid var så nära bristningsgränsen så fick utöka
PS. Ett till flak i kylen
EDIT: /mnt/dew blir den nya disken

Glöm inte att dra på rapid mode i Samsung Magician så läser du över 1000mb/s och skriver runt 750mb/s.

Av Lakanman

Wildstar (Påminner mycket om ett annat spel och en viss instans)

http://i.imgur.com/GiX1RV5.png

http://i.imgur.com/GiX1RV5.png

Av Lakanman

Undra hur dom löser det så att isen inte smälter.

Av Lakanman
Av Lakanman

Nej den klarar inte NTSC.

Av Lakanman
Av Lakanman

Amiga monitor? Commodore 1084S-DSII tex

http://i.imgur.com/WI3JiEu.jpg

http://i.imgur.com/ZVTfl4c.jpg

Av Lakanman