Inlägg

Inlägg som andrews har skrivit i forumet
Av andrews

jo det har jag gjort och det hände egentligen ingenting förutom att alla apps försvann. verkar dock inte finnas någon direkt lösning till detta problem.

Av andrews

iphone missade samtal

Hej.

Det är nämligen så att min iphone funkar att ringa på och att skicka sms med men att ta emot samtal och sms har den lite större problem med.

det händer väldigt ofta att jag har fått missade samtal även när jag haft den på mig. jag vet att det inte har med ljudlösknappen att göra.
så fort jag tar upp mobilen ur fickan så har jag precis ett samtal på minuten. om jag tar upp mobilen ur fickan för att pilla med den och kl är 13:57 så står det att jag fått ett missat samtal precis samma minut dvs 13:57. sen när jag kollar med den som ringt så har personen ringt kanske en halvtimme innan.

någon som känner igen detta problem och har en lösning så var god skriv i denna tråd.

Av andrews

det var ett 512 mb DDR 333 mhz jag hade.

när jag är inne i BIOS, var ändrar man FSB?

Av andrews

Tror jag har 2 st ddr 256 mb. har 512 mb totalt, men det ska väl inte ha så stor påverkan. kan det ha att göra något med att windows inte kan läsa eftersom det är en AMD?

Av andrews

AMD Athlon 3000+ = 1,05ghz?

hejsan.

Jag köpte min AMD Athlon 3000+ för ca 4 år sedan. Den har aldrig fungerat riktigt bra för spel och så. I butiken sa de att processorn skulle vara 3,0 ghz.
men när jag kollar systemegenskaper så står det att det är 1,05 ghz.

har hört att amd inte räknar sin hastighet på samma sätt som Intel processorer gör. men någon som vet hur snabb processor jag har ungefär egentligen?