Inlägg

Inlägg som Mösheröshen har skrivit i forumet
Av Mösheröshen

HAHAHAHAHAAaa +0.8volt ? vad tänkte du med ? om du verkligen hade läst guiden så borde du ha snappat upp ''för hög spänning kan förstöra din processor'' Iaf testa resetta CMOS och kolla om det funkar annars kan det här kosta dig en ny processor

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nvidia_fanb0y<3
Så Timpan89s val är att rekommendera?

Edit: Tack

Timpans val gör så att det översta alternativet väljs medans tcntads alternativ tar bort dom 2 andra som du igentligen inte behöver, vilket alternativ du väljer spelar igen roll fast att ta bort dom två andra kan nog vara bäst

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SvinVild
Nu får du nog läsa på lite!

sli 260 216x2 core vs 295 240x2 core

Det du säger är ju sant (att 295 har fler streamprocessorer) men två stycken gtx260 presterar ibland bättre.

Av Mösheröshen

Testa att göra som jag säger ovanför, har gjort exakt samma sak själv och det fixade problemet.

Av Mösheröshen

Kör regedit och sedan söker du efter saitek, då bör du hitta mapp som innehåller en fil som typ heter saitek r444 usb... ta bort den mappen och sök nästa tills att du inte hittar nått med saitek. Dålig guide men jag hoppas du fattar.

Edit: nu vet jag inte om du kör vista,xp lr win7 men iaf såhär, dock med min momo force.

Av Mösheröshen

Nej nu har du fel, den ligger på 10.5multi och 3500mhz vilket precis samma spec som s771 varianten som jag inte kommer ihåg namnet på. Men den har kommit upp på japanska webbutiker enligt lite folk på xtremesystems.

Av Mösheröshen

http://www.youtube.com/watch?v=2_bZCv79VDI Mark Webb är ju bra sjuk han också, han kör på bmx och inte på trial.

Av Mösheröshen

Har du ens läst vad som står i rutan ? iaf tanka bara ner .exen igen och kolla om det funkar annars kan du ha värre problem.

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av donic1989
kanske bättre att påpeka detta i feedback tråden om du vill klaga... ett tips kanske lyssnar på dig där med!

Hahha länk till den ? kollade runt lite i huvudindexet men letade då efter nått som hette Om forumet lr liknande, sorry för felpost iaf.

Av Mösheröshen

Samsung reklamen har förstört min vardag

Det första jag gör när jag klickar in på swec är att kolla i högra hörnet efter nya kommentarer/trådar, och idag till min förvåning så är det en jävla reklamfilm där istället och man ser bara dom 3 senaste. Är det jag som överreagerar lr är just den lilla filmen extremt störande ? (har inget emot reklam annars då det bara är bra för ekonomin) Vad tycker ni ? är det nått man får leva med nu ett tag lr kommer det alltid att vara en reklambanner där ?

Av Mösheröshen

Jag väntar med att rösta för tillfället lr rättare sagt tills att det står vilka hastigheter man får, då blir det ett + till dig och din kompis. Designen tycker jag var bra och recensionerna låg väl synliga.

Av Mösheröshen

Själv använder jag mig av defraggler och det funkar hur bra som helst. Kan verkligen rekommenderas, btw det är samma företag som har gjort CCleaner

Hemsida: www.defraggler.com
Direktlänk: http://download.piriform.com/dfsetup110.exe

Edit: samma minut som ovanför

Av Mösheröshen

Istället för att höja fsb med 60 så ta det lite lugnt med typ 10mhz i taget och jobba dig uppåt, då är det lättare att märka om det är något som behöver finjusteras.

Av Mösheröshen

Du skulle kanske kunna använda dig av Rasterizer till förstoringen sen rita av papper efter papper ? annars är nog en overhead det bästa du kan använda om du inte vill betala för att få det gjort. Iaf lycka till och posta gärna bilder på hur det blev, jag tror personligen iaf att det kan bli jävligt snyggt.

Edit: Hade du tänkt att måla upp loggan också ? kom bara att tänka på det då du förmodligen kommer bli nekad om du går till en affär och vill ha den förstorad.

Av Mösheröshen

Jadu sån där otur har man inte varje dag... du kan ju kolla om du kan få lämna tillbaka kortet och köpa ett med en annan kylare som inte är i vägen. Angående höjden på PCI porten så har jag för mig att dom är nån mm högre än PCI-e så det är inget fel.

Av Mösheröshen

Det du söker är en USB till PS/2 adapter, borde finnas i närmaste datorbutik.

Edit: lägger till en bild.

https://www.pacificgeek.com/productimages/xl/USB-PS2.jpg

Av Mösheröshen

Personligen har jag tappat all tro på NFS efter dom senaste spelen, Most Wanted var hyffsat bra men sen har det bara gått neråt. Det är iaf vad jag tycker och jag är nog inte ensam om att tycka så.

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Z]
Det är faktiskt svårt med lagar, regler och sånt där.

http://www.youtube.com/watch?v=DyfUrq334Ao

Haahahha har faktiskt inte sett den trots att den är från förra året men fyfaan vad roligt att lyssna på när han försöker prata bort deras misstag tack för länken, det var utan tvekan dagens garv...

Av Mösheröshen

För att kunna använda nya flashmenyer så måste dom tyvärr flashas in i telefonens filsystem vilket gör det hela lite krångligare... Men vanliga teman kan du ju hitta via google eller alternativt göra egna med Themescreator som finns att ladda ner på SE's hemsida.

Av Mösheröshen

Hahah själv sitter jag för tillfället på ett tangentbord som kostade 49kr och det funkar faktiskt riktigt bra, börjar faktiskt gilla de lite trögare tangenterna det har