Inlägg

Inlägg som Mösheröshen har skrivit i forumet
Av Mösheröshen

hahahahha det var det värsta jag har hört på länge här på swec, har du på något sett lyckats binda mellanslag med internet/startsideknappen på skrivbordet ? roligt för oss andra men mindre kul för dig.

Av Mösheröshen
Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 427_Cobra_Jet
Tråkigt att höra, sätt tillbaka orginalkylaren och lämna tillbaks den : D
Vet ej vad det är för fel, sry för ett dåligt svar ;P

Nej gör verkligen inte det, försök inte lura något företag bara för att du har klantat till det. Var lite ärligt för en gångs skull och stå för dina misstag. Ska man modda korten måste man även vara beredd på att betala om man gör fel. Blir så jävla less på personer son ska utnyttja andra personer/företag.

Av Mösheröshen

Har nu laddat upp med massa skivor med artister som Accept, Don Dokken, Placebo, Ozzy, Dio, Avantasia, Billy Talent, Cooheed and Cambria, Daft Punk, Feeder, Milkman, Iggy Pop, In Flames, Judast Priest, Justice, Ratatat och en hel hög till. Denna resa ska inte bli misslyckad i musikväg iaf. Jag tackar jättemycket för tipsen men det var ju lite sent frågat av mig(kan ju vara svårt att få tag på skivorna så snabbt utan att vara olaglig)

Av Mösheröshen

Musiktips någon ?, ska bila 110mil imorrn.

Nu är det så att jag ska skjutsa en kompis till Arlanda, åka vidare till Stockholm och uträtta ett ärende för att sedan åka hem igen. Mitt problem är jag är jävligt less på musiken jag för tillfället har i bilen, det är här ni swec ska hjälpa mig :rolleyes:. Hårdrock funkar ju alltid men man kan bli less på det efter ett tag så vad rekommenderar DU ?

Av Mösheröshen

http://shop.textalk.se/se/article.php?id=4071&art=2102372
snabba på annars köper jag den själv

Av Mösheröshen

Adressen till bilden innanför

http://_bildadressen_här_

Av Mösheröshen

C903 har fortfarande en fullt funktionell mediaspelare som gör vad den ska göra.

Av Mösheröshen

Nyheten om Ipred, vad hände ?

http://www.sweclockers.com/nyhet/9523-ipred_verkningslos/

Nyheten låg uppe för en liten stund sedan men sedan försvann den så då kvarstår frågan, varför ?

Av Mösheröshen

Testa att bara trycka dit den igen och så om den sitter kvar, det kan ju vara så att den inte hade klickat i riktigt och smet ut ur hålet efter ett par dagar. Push-pins håller för mer än vad man tror så att direkt byta ut dom tycker jag verkar onödigt. Lycka till !

Edit: Scythe Orochi vs Push-pin

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ExtremeGFX
Han måste ljuga, i rubriken lyckades han allt med ett @!

Fungerar andra altgr-kommandon?

Han kan ju ha använt ctrl+c för att få dit ett @

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _Segas+
Testfunktion? Vart får du det ifrån? Jag kör exakt samma processor, har funktionen ibockad och min dator är allt mycket raskare än utan detta.

Testfunkion kanske inte är väl kanske inte det rätta ordet men funktionen finns där för att t.ex. kunna starta windows singeltrådat för att eventuellt kunna felsöka ett program lr liknande. Det jag menade var att det är totalt onödigt att använda den funktionen till annat, t.ex. att tro att windows aktiverar fler kärnor vid uppstart om du skriver in en högre siffra. Det kommer inte att hända då windows redan använder alla kärnor den hittar och du kan endast stänga av kärnor med number of cores funktionen. Så att din dator blev snabbare av att du aktiverade funktionen är bullshit enligt mig men bevisa gärna motsatsen. Ta det då via PM så slipper vi mer OT.

Av Mösheröshen

Som sagt så ta bort bocken för number of cores då det bara är en testfunktion, den gör ändå ingen nytta även om du anger 4.

Av Mösheröshen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AtreX
Jisses, vilket vansinnigt tålamod det måste krävas för att klara av att löda 1200+ kablar.. Creds till grabben helt klart ^^

Han har ju dock handvirat alla kablar på plats vilket borde ta ännu längre tid, sinnessjukt...

Av Mösheröshen

Det finns ett pluin till winamp som heter Takeiteasy som gör exakt det du pratar om, dock till winamp vilket gör det totalt värdelöst. Sådär nu fick ni alla lite värdelös information samt att jag hatar winamp.

Av Mösheröshen

Hyffsat säker på att det inte finns men Google hittar allt lr hur var det ?

Av Mösheröshen

Att låta stadium avgöra en sån där sak skulle jag inte göra. Längden på din bräda avgörs endast av din vikt och hur avancerat du åker.

Vi börjar om från början:
*vad väger du ?
*hur avancerat åker du ?
*hur mycket av varje åker du ? (50%park, 40%pist, 10%puder)

Allting blir så mycket enklare om du ger lite info.

Av Mösheröshen

Om jag var dig nu så skulle jag kolla på t.ex. Jays q-jays
lr liknande, kolla recensioner och kolla hur dom spelar.

Just q-jays ger en sjukt detaljerad ljudbild men basen är inte ''överflödig'' som du nu är van vid då cx300 helt enkelt spelar på tok för mycket bas. Däremot så utklassar dom cx300 i alla kategorier och om du känner för att lyssna på bara bas, behåll dina nuvarande.

Edit: recension här på forumet

Av Mösheröshen

Hahah härligt ihopmekat... + ;P

Av Mösheröshen

Det är inte många spelare som slår clixen när det gället ljudkvalitet så om det är nått du borde byta så är det hörlurarna. Hörlurararna du har nu är ju extremt inriktade på bas, är det det du är ute efter lr ? vad lyssnar du på för musik ?
CX300 är billiga och låter därefter också men dom är helt klart dugliga, du kommer dock bli förvånad av hur bra en clix2 kan spela med rätt hörurar.