Inlägg

Inlägg som Svaante har skrivit i forumet
Av Svaante

Nytt moderkort till kussen!

Tjenis!

Det är nu så att kusinen min har kommit för lite hjälp med datorn och hon har varit till Elgigantens felsökning och de konstaterade att det var moderkortet som det var fel på och skulle ta 2000 tusen för det hela, så hon bad men om hjälp :/

Så hon sitter med en Intel Pentium D CPU 2,66 GHz som Sockets Supported PLGA775 och vad e det för skillnad mot LGA775 osv.? Så mina kära Sweclockers gör mitt jobb åt mig Är lite förvirrad atm

Tack på förhand

Av Svaante

Gigabyte mysterium

Hej allesammans.
Jag har ett litet mysterium som jag behöver hjälp/åsikter om. Det är så att jag har moder kortet GA-MA770-DS3 rev 1.0 och lite pengar som jag tänkte investera i ett Phenom II 940. Men jag behöver inga köpråd så jag tror att jag är i rett forum utan det är mer om mitt moderkort stöder denna processor och olika källor säger olika saker. ex

Som Gigabyte själva men jag har mig i minnet att Phenom II 940 stod med på denna lista bara för några månader sedan och nu så är den spårlöst försvunnen. Jag tror mig ha hittat bevis på en tråd här på sweclockers där det pratas om att 940 är supported..=/

Det finns även mer bevis på att moderkortet stöder 940 som cpu-upgrade där man kan läsa att den är en processor som stöds.:confused:

Om man har lite tid på sina händer kan man också läsa denna tråd jag hittade i mitt sökande på en lösning som är lite intressant.

Vilka ska man lita på?

Varje svar är uppskattat / svaante

Av Svaante

Tack så hemskt mycket

Det låter intressant. Vad tror ni om lagring på internet?

Tack på förhand //svaante

Av Svaante

Framtiden för lagringsmedia!

Framtiden för lagringsmedia!

Jag har ett skolprojekt om framtiden för lagringsmedia och jag undrar om vad ni tror är dess framtid?

Låt fantasin jobba

Tack på förhand //svaante

Av Svaante

Gamingdator för 15k (skolprojekt)

Hej!

Jag har fått en uppgift i skolan om att bygga en gamingdator för max 15k och då ska allt ingå, OS, hörlurar och hårdvara osv. Då ska jag fråga er pro:sen Jag är tacksam för all hjälp jag kan få.

Tackar //svaante

Av Svaante

Jag är helt säker på att vsynk e av för jag tror inte att min skärm klarar 200 + fps när jag tittar på fåglarna

Av Svaante

Skulle det på värka så mycket

Av Svaante

Jag kör Vista ultimate service pack 1. Jag får 11000 peng i 3dmark 06 och får som sakt minde fps än samma setup i Cod 4 och i W@W

Av Svaante

Corsair 520w klarar ett 4850

Har haft min dator några månader nu

Amd 6000+ 3 Hdd 3fans and a Sapphire dual slot cooler 4850 det känns som om jag saknar runt 30 fps i CoD4 och CoD waw mot några polare med exakt samma setup förutom nätagget. Kan det vara så att mitt nätagg inte klarar graffekortet?

Av Svaante

Jag har samma prolle och Grafik och får runt 1100 med lite klockning.

Av Svaante

Vad är det som inte skulle funka?

Av Svaante

Gammal desktop burk > HTPC

Byggde ihop en dator före ett par månader sedan och då åkte gamla Packard Bell datorn in i garderoben men nu vill farsan ha HD filmer osv. och då hade jag tänkt att jag kunde göra lite köp till gamla burken för att bygga en HTPC han har inte en HD TV men det kommer snart. I Bellen finns en P4 3ghz och ett Rio 3 som asus värka vilja neka att dom har tillverkat men till slut hittade jag lite info och en A-bit ram med 767 som körs i 333mhz. Från är vilket chassi ska jag köpa, vilket grafikkort jag ska köpa, vilken cpu kylare jag ska köpa, vilket psu jag ska köpa eller ska jag satsa på ett chassi med med följande psu och vilket TV kort jag ska köpa? Jag har ett redan men jag tror att det är analogt. Tror ni att min cpu klarar att spela in vanligt icke HD material eller om ett grafikkort klarar det osv.

Tack på förhand Svaante

Av Svaante

Nu är jag 90% säker på att det är moderkortet som böjs lite. Är detta något att oroa sig för?

Av Svaante

Jag har en amd 6000+ och tempen ligger i 34 i IDL och 43 i load på båda kärnorna. Och jag har AMD fästet så det är bara fyar skruvar och dom sitter som fan. Ska jag fortfanrande vara orolig. Och när jag lägger burken ner så ändras inte måtten. Kan det vara så att kylflänsen är lite ihop tryckt på ena sidan?

Av Svaante

Minzerotherm nirvana NV120 premium är sned

Min ny köpta Cpu kylare är lite sned har den så att fläkten är riktad mot fronten och längst ut på kylflänsen på båda sidor. Högt respektive lågt skiljer det 5 mm ungefär i läng mot moderkortet är detta något att oroa sig för?

Av Svaante

Najs blir nog kanske en sådan

Av Svaante

Ska båda blåsa in? Har frågat runt med folk som har likadant moderkort och då krävs lite halv modding och det är jag inte alls sugen på.

Av Svaante

Okey ska testa det nu undrar jag också en grej. Jag hade tänkt mig att köpa en cpu kylare. Jag har ett http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=343976 och undrar då vilka cpu kylare som är att rekommendera. Hade först tänkt mig en
Thermaltake extream 120 men den funkar inte med mitt moderkort. Undrar också vilka håll den i dörren och den i fram ska blåsa åt.

Tack på förhand

Av Svaante

Har AMD 6000+ stock med vad såelar det för roll. Ska dock köpa en ny strax

Av Svaante

Fläkt hjälp

Har fått en Nexus 120mm real silent. Har ett med Antec 300 med orginal fläktarna den i taket på medium sped och den i bak på low. Nu har jag 3 st fack över två i fram och en på sidan jag har prövat på sidan på in och utblås men jag har bara fått negativa tempratur resultat. Jag har också prövat ifram med utblås och in när jag hade den på ut blås så höjdes bara temperaturerna och när jag hade den på ut blås så fick jag likadana resultat som med ingen fläkt. Va Fan ska jag göra?