Inlägg

Inlägg som wiB3 har skrivit i forumet
Av wiB3

Har en i7 4770K till salu. Skickat PM!

Av wiB3

Jag håller med @mojo90. Jag testa några andra, men gick tillbaka till min r5:a rätt omgående. Tyst fastän det är inklämt en i7 7700K (klockad), MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Gaming X osv. Utöver att det kan vara bland dom bästa burkarna att bygga dator i - en ren fröjd rent ut sagt!

Av wiB3

Det är lite hugget som stucket, min känsla är att det alltid kommer något nytt runt hörnet som man "bara" ska vänta 2-3 månader på. Tänkt så själv hela tiden innan, men fick äntligen tummen ur och köpte ny burk för 2 månader sen. Bytte upp mig från just ett 680 GTX och drog på med ett MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Gaming X från inet. Ruskigt ruskigt bra och tyst som fan (den passiva kylningen gör att kortets fläktar inte går på förrän efter 60-isch grader). Kan rekommendera! Hade jag varit du, hade jag köpt

Av wiB3

Jag är ju en gammal räv som fortfarande är svag för Intel. Köpte precis en ny burk med i7 7700K och en "be quiet! Dark Rock 3" och jag är jäkligt nöjd med den ljudnivån jag fått till. Inte haft något behov av att klocka än, även om det är tanken för framtiden.

Sen tycker jag verkligen att du ska köra på en Samsung 960 EVO 500GB (eller dylik), hade en Samsung 950 innan och skillnaden är påtagligt märkbar - sjukt nöjd!