Inlägg

Inlägg som Livijn har skrivit i forumet
Av Livijn

ComHem + CS

Hallåå!

Jag har precis flyttat in till stan och har då fått ComHem 100/10 bredband. Det första jag gjorde var att konfigurera min NETGEAR CG3100. Jag tog bort "IP Flood Detection" och "Port Scan Detection" eftersom det skulle fixa ett antal av de problem jag märkte direkt. T.ex. kunde jag inte besöka samma hemsida flera gånger, det gav "Sidan kan inte visas".

Jag spelade lite CS och märkte att mitt internet smålaggade heeeela tiden. Ibland ligger jag på 0-10 ms, men ibland på 20-50 ms. Jag förstår inte riktigt varför, men efter tips så la ja till min dator som DMZ Host men med "Respond to Ping on WAN Port" avstängt.

Jag upplever fortfarande precis samma lagg som förut, och de jag spelar med ser även när dom speccar mig att jag laggar. Det är sjuuukt trist, och om någon hjälper mig att fixa detta till 100% så är jag definitivt villig att ge en belöning, kanske inte någon jättestor men i alla fall något. Jag kan även ställa in "Remote Management" om så krävs, så att personen kan hjälpa mig.

Vore stört tacksam om jag fick hjälp! Mvh, Livijn!

Av Livijn

Det finns även en chans att din server har fel tid. Om du dock är säker på att den inte har fel så beror det kanske på strukturkrock.