Inlägg

Inlägg som kungen123 har skrivit i forumet
Av kungen123
Skrivet av Marticus:

Det måste sägas... CS 1.6 ;D

Har ett antal (tusen) timmar i 1.6

Skrivet av Ninjaflipp:

Måste ju fråga, hur tänker du när du letar efter ett spel med hög skillcap när du har baserat dina erfarenheter i alla fall WoW på PvE? Är ju rätt uppenbart att mängden skill kommer vara begränsad i pve oavsett vilket spel du spelar. Det är mot andra spelare som man först faktiskt kan ta nytta av den.

Vet inte om du missat den delen när jag skrev att jag hade 2k+ rating i TBC? Hade hela gearet och har för mig att för någon del behövde man 2250 (2150?) eller dylik rating

Skrivet av lakej:

Känns som dota 2 går i sirap men man vänjer sig.

Smite är rätt roligt... dota i tredjeperson.

Guild wars 2 PvP är skillbaserat och tar ett tag att bemästra men chansen att du ogillar spelet är väl nog rätt stor om du är van vid WoW.

Yes har spelat endel Dota2 sen jag skapade tråden. Ganska roligt faktiskt Dock gillar jag inte GW2, prövade när det kom ut och det var inget för mig

Av kungen123
Skrivet av HoChi:

Har du någonsin träffat på en politiker som inte vill det de tror är bäst för samhället? Jag tittade på Sverigedemokraternas partikongress för att få en uppfattning om vad som presenteras till anhängarna. Åkesson var duktig på att ta upp frågor som många är missnöjda med (ex. straffskalor, EU och nationellt försvar), men presenterade inte ett enda förslag - utom att minska flyktingintaget och försöka hjälpa på plats. SD fick i opinionsundersökningar 8,5% (tredje största parti) i både oktober och november, så jag tycker det är dags för partiapparat och anhängare att ta sig samman och sluta agera förtryckta.

Du menar att alla politiker gör det de gör för att de älskar samhället och vill främja det? Inte för att de gillar sitt minimala arbete och höga lön? Med tanke på hur mycket skit som faktiskt går igenom riksdagen så anser jag att en majoritet är inkompetenta, men det kanske bara är jag? Dessutom är ju vårat samhälle översvämmat med massa politisk korrekta (idioter) som knappats kommer säga ifrån. Måste erkänna att de hjärntvättat det svenska folket bra. Nästan pinsamt hur lite frihet vi faktiskt har i ett land som Sverige.

Av kungen123
Skrivet av jonas1972:

Du menar stefan lövfen?Han var fosterbarn och fick jobba sig upp till den positionen han har idag:)

Det låter ju onekligen bra, får ta och kolla upp han innan valet och se om han är något att ha

Av kungen123
Skrivet av Quorthon:

Hmm, anar att du inte är så gammal och sväljer propagandan från främlingsfientliga sidor. Nåja du mognar kanske en dag precis som lille Jimmi. Nej, nu släpper jag detta:) Detta är trots allt inte ett politisk forum.
Hursomhelst föräldrarna ska ha koll på sina ungar och sätta gränser när det kommer till tv-spel.

Precis som du svalde allt Fredrik sa 2006? Alla såg ju hur bra det gick Men visst vi släpper det

Av kungen123
Skrivet av Quorthon:

Moderaterna har visserligen misslyckats, men tråkigt att du tycker att ett främlingsfientlig, antihomo och antifeministisk parti, full av människor med nazi-kopplingar och folk dömda för diverse hatbrott osv är ett bättre alternativ för Sverige. Det tycker definitivt inte jag och förhoppningsvis majoriteten i detta fina landet.

Ett parti som vill det bästa för samhället menar du? Du verkar inte vara så politiskt insatt om det är vad du tror om partiet, kanske inte ska tro på allt som står på aftonbladet och bilda dig en egen uppfattning? Vadå främlingsfientligt? Du tycker alltså det är bättre som det är nu när Sverige är svenskfientligt? Antar att du tycker feminister är något bra också då, varför ska männen ha någon rätt i samhället?

Tror många hade blivit positivt förvånade om de faktiskt insåg vad SD står för. Dessutom vad tror ni skulle hända om tex SD fick makten? Inte så att Sverige har någon arme för att tvinga folket till underkastelse och bli nya Nazityskland. Tror mycket positivt skulle komma ut av det, om folk inte var så trångsynta/hjärntvättade i dagens samhälle hade vi haft det så mycket bättre...

Vad folk måste inse är att vi inte behöver en statsminister som föddes med silversked i mun utan någon som vet hur samhället faktiskt fungerar. Någon som kanske haft det lite dåligt ställt under sin uppväxt och sen jobbat sig upp till en politisk post för att sedan bli statsminister. Då kanske vi skulle kunna se lite politik/lagar som faktiskt är relevanta.

// Någon som faktiskt går emot mängden och vågar stå emot PK-trycket.

Av kungen123

Orkade inte läsa tråden men jag tränar på gym 5/6 dagar i veckan, spelar dator förmodligen 5+ timmar om dagen och klarar fortfarande alla hålla min betyg på en bra nivå (VG+ i alla ämnen). Då går jag också teknik med teknikvetenskap inriktning vilket betyder att allt vi läser är mer eller mindre matte, fysik och kemi (självklart svenska/engelska etc också). Kommer läsa upp till matte 5 så det är ingen lekmanna matte

Tror det är väldigt olika vad man klarar av, samt vilka lärare man har. Jag har (nästan) endast bra lärare och det hjälper väldigt mycket med hur motiverad man är på lektionerna och om man är motiverad hinner man klart på lektionen och slipper läxa. Samt är jag väl någorlunda lättlärd/begåvad från födseln så det hjälper ju också en del.

Jag kommer ju inte rösta på moderaterna nästa val i alla fall, sämre parti får man leta efter (möjligtvis KD) samt en sämre partiledare än Reinfeldt. Ingen aning om hur svenska folket kunde rösta fram han två gånger i rad? Han har ju ingen vidare utstrålning och är ju ingen vidare retoriker heller... Tacka vet jag Åkesson. Där har vi en kille som kan prata! För att inte tala om att han har fötterna på jorden och inser problemen med samhället idag. #SD14

Av kungen123
Skrivet av El_Raspberry:

Battle.net kanske är dött för WC3, men du kan ge Garena ett försök.
Garena simulerar ett LAN, så du joinar ett passande rum, t.ex. WC3 > Europe RPG 13 och startar WC3.

Kom på senare att jag lirade endast Reign of Chaos och inte FT. Kanske mer liv på FT battle.net? Garena har jag provat men det var mest Dota där. Vad för maps liras på RPG rummet?

Skrivet av Conditioned:

Dark souls funkar inte med mus/tgb. Kör med xbox360 kontroller.250 bagis.

Det ska funka med lite moddning om jag förstått det rätt? Men kanske smidigare med kontroll. Dock så hatar jag 360 kontrollern

Av kungen123

Vad har du för settings ingame? Alltså res/advanced? Har en liknande rigg

4670k @ 4Ghz
Gtx 780
16GB 1600Mhz

och jag kör fps_max 300 och den är mer eller mindre "locked" där. Finns vissa spots där den droppar till ~250 (tex a-site balkongen på infan). Du ska inte använda -threads 4 då det ger sämre fps (det var bara en patch där det fukka ur och det hjälpte, men det är fixat).

Av kungen123
Skrivet av smurfeNn:

Har en Sensei, och älskar den. Men helt ärligt skulle jag välja Rival om jag köpte en mus idag. Gillar inte ambidextrous design på möss, vill att den ska va anpassad efter handen som Rival. Men det är ju en smaksak. Känn på båda och bestäm dig sen!

(sno musen från brodern din när han inte är hemma)

Det kan du stänga av via steelseries engine tror jag

Nej tyvärr är det inbyggt i musens firmwire Alla stör sig dock inte på det!

Av kungen123

För det första, båda mössen är någorlunda bra. Båda har sina pros och cons. Har haft rival och xai (samma som sensai mer eller mindre) och jag gilllade xai'n mer. Både formen och sensorn kändes bättre för mig.

Rival har en väldigt seg känsla (smoothning) vilket gör att jag inte klarade av att använda den, medan man (jag) inte kände av accelerationen på xai'n. Jag spelar dock cs som kräver lite mer av musen (imo) än tex BF så tror du blir nöjd med båda sålänge den passar din hand

Av kungen123
Skrivet av versions:

mjo men han bytte ordning på länkarna när han fixade dem. alltför förvirrande för mig.

Tänkte att det var något sådant Dock är den såld om man läser kommentarerna

Av kungen123
Skrivet av versions:

tycker att du överdriver. 750 och 750ti är väldigt intressanta medelklasskort. har du läst recensionerna?

Ja det har jag, är dock inte imponerad. Kanske är jag som har för höga krav?

Skrivet av MakeCoke:

Vad babblar du om? 8 RAM är ju mycket. Gtx 750 är precis som versions skriver riktigt snabbt och prisvärt. Processorn är riktigt bra för sitt pris. Efter en snabb sökning på youtube ser du att den klarar bf4 helt okej.

Man får vad man betalar för!

Skickades från m.sweclockers.com

8GB ram kanske är mycket, men mycket ram betyder inte att du har en snabb dator? Ram är överskattat.

Grafikkortet man inte kallas annat än mediokert och processorn går inte överklocka, något som kan ge 30-50% extra prestanda helt gratis.

Skrivet av versions:

trasiga länkar

det första alternativet ser riktigt bra ut måste jag säga. menar andra. det med 2600k och 7970.

Det andra alternativet är det väl :D?

Av kungen123

De nya datorerna som folk rekommenderar kan ju knappast kallas speldator... Det är något jag skulle rekommendera till min farmor om hon ville ha en "snabb surfdator". Tror TS blir besviken om han köper en sådan.

Av kungen123
Skrivet av versions:

jag tycker att du gör helt rätt som köper en begagnad. det är inte så farligt egentligen, jag har själv både sålt och köpt saker, jag vill bara inte skicka massa länkar till dig. det kanske någon annan vill, jag vet inte, men jag har lite svårt för det.

ett tips är att köpa något på riktigt, alltså inte över internet. då är det mindre risk att det blir fel.

det jag menar är att om jag köper något begagnat till mig själv så drabbar det bara mig om det blir fel. om jag väljer ut något åt dig som inte är korrekt är jag mer eller mindre ansvarig för att en annan person blev lurad.

Han skrev ju lite längre upp att han ville köpa en i göteborgstrakten så att han skulle kunna se den irl

Personligen är jag ett big fan av begagnat, men man ska vara försiktig med vem man köper och alltid ta det säkra före det osäkra. Köpte mycket av mina delar begagnat och fick en väldigt bra dator för ett väldigt bra pris

Av kungen123

Det är normala temps imo. Min cpu överklockade sig själv från stock och drog då upp volten som fasen. Hade samma temp i stock (med turbo) som jag hade på 4 GHZ överklockat

Av kungen123
Skrivet av DjRaven:

Ockerpriser på de flesta datorer som finns på blocket, speciellt då de lever på stackare som dig som inte vet ett skvatt om datorer.

Denna dator t.ex http://www.blocket.se/goteborg/Speldator_med_en_utmarkt_proce... inte värd mer än 3000kr med skärm.

Detsamma när det gäller denna dator http://www.blocket.se/goteborg/Stationar_speldator_51994920.h...

kanske kan förklara varför dessa datorer fortfarande är osålda på blocket efter nästan 1månad.

Nåja, nog är de lite överpriserade (det är väl allt på blocket?) men jag rankade dem längst ner just pga att det var de "sämre" prisvärda alternativen. Tror dock inte någon skulle sälja för 3k, inte ens på swec marknad :).

Av kungen123
Skrivet av lodarletarn:

Hej!

I och med att tag laggar rätt mycket när jag spelar CS:GO och vill kunna spela lite bf3 så undrar jag vilken grafikkort som passar min dator och mina krav.
Jag vet förresten inte vad jag har för nätaggregat men går det att ladda ner något program för att se detta eller måste jag öppna dator och krångla?

sitter på;

Processor:
AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz (4 kärnor)

Internminne:
6Gb RAM

Grafikkort:
AMD Radeon HD 6770 1024Mb

Hårddisk:
En Intel SSD flashdisk på 80 Gd
En vanlig hårddisk på 160 Gb

CD/DVD:
DVD-RW enhet

Kabinett:
Cooler Master

Moderkort:
ASUS M4N68T

Tacksam för svar!

Vad har du för budget cirukus :)? Spelar endel CS GO och där behövs det inte mycket kraft från grafikkortet, nästan allt går på processorn, lite annorlunda i BF antar jag.

Angående nätagg får du öppna sidan och kolla tyvärr

Av kungen123
Skrivet av Alexanderokunnig:

http://www.blocket.se/alvsborg/Infinity_Stealth___Radeon_R7_2...

skulle denna nya dator vara ett alternativ eller suger den? vet somsagt ingenting såg bara att den hade bra minne och hade 3.9 ghz.

hittade även denna http://www.blocket.se/goteborg/Grym_speldator_52089680.htm?ca...

som i för sig var begagnad men stog att den klara mitt krav på CS:GO högsta grafik.

vilken? och hittar ni något fin fint begagnat för 4-4.5k max

Den första har ett riktigt uselt grafikkort, så den andra är nog bättre för spel. Dock skulle inte jag betalt 4k för någon av dem. Vet inte hur kräsen du är men kollade runt lite på göteborgs blocket och det finns rätt många för 5-6k som är väldigt prisvärda. Mycket snabbare än de du länkat. Beror ju som sagt på hur kräsen du är samt om du skulle kunna spara ihop lite mera pengar.

Länkar några datorer som jag anser mycket snabbare. Länkar ett par i "snabbhetsordning" alltså den första är snabbast och den sista har något äldre komponenter. Tänk även på att det är blocket och det finns förmdligen åtminstonde en 500:- i prutmån, kanske mer om du har är duktig/har tur

Edit: Tog bort länkarna då jag inte hade läst igenom dem ordentligt. Var tex en dator där han hade problem vid belastning etc.

Av kungen123
Skrivet av Alexanderokunnig:

Aa börjat kolla på det mera nu men vad tycker du den ska ha för egenskaper och vet du någon mer sida än blocket och denna som säljer begagnade "gaming"datorer?

Danke för svar

Skickades från m.sweclockers.com

Brukar finnas rätt schyssta deals här på forumet ibland Blocket är det mesta överpriserat!

Edit: Typ det här är rätt schysst http://www.sweclockers.com/annons/91744-speldator lite över budget dock och kanske redan är såld

Av kungen123

Köp något begagnat, lovar du kommer inte få något som klarar CS på bra settings för 4k Folk som tror det är så himla lätt att dra runt vet inte va dem snackar om..