Inlägg

Inlägg som dan85 har skrivit i forumet
Av dan85

Har du lust att sälja bara metal gear solid hd collection till mig?

Av dan85

9273 poäng på mitt gtx 670 windforce
http://3dmark.com/3dm11/3839326

Av dan85

beställde mitt från inet igår och fick det kl 14:00 idag mycket nöjd och ja det är OC versionen. Synd bara att webhallen inte kunde ge mig mitt satans diablo 3 idag, ta lärdom av inet, webhallen.

Av dan85

Fick xxl för ett par dagar sen och är mycket nöjd, fick 114mbit ner på bredbandskollen. När jag kollade igen idag så får jag bara ut 50~ mbit på den sidan, men när jag laddar ner filer så går det i 13MB/s som det ska så jag verkar få ut max ändå. Är det fel på mitt bredband eller är bredbandskollen bara tillfälligt seg?

Av dan85

Skaffa powercolor pcs++ versionen istället? Min idlar i 38C och går aldrig över 55C i full load med dess stock kylare + att den är nästan ljudlös.

Av dan85

Jag har samma monitor och nej installera inte drivrutinerna på CDn, det räcker med grafikkortets drivrutiner. Färgerna blir fuckade i vissa program om man har båda installerade.

Riktigt bra monitor förövrigt, enda klagomålet är att mot riktigt ljusa bakgrunder känns bilden lite grynig/smutsig som om det var ett lager med damm på skärmen men jag har vant mig nu och det stör mig ej längre. Min monitor är helt knäpptyst när den är igång om man sätter örat på den, MEN, något som e riktigt jäkla mysko är att den ger ifrån sig ett svagt metalliskt klingande när den är AVSTÄNGD och även med strömsladden utdragen, det hörs bara när man har ansiktet några centimeter från monitorn.

Av dan85
Av dan85

tack för tipsen, blir ett nytt grafikkort imorron. Undrar om det är någon mening med att uppgradera processorn? blir det nån märkbar skillnad i spel om jag uppgraderar till den nya 6kärniga phenom?

Av dan85

Köpa helt ny dator eller bara uppgradera? 10k budget

Funderar på att byta ut följande:
Phenom 2 X4 940BE @ 3.5Ghz
Corsair 4GB (2x2048MB) 1066MHz XMS-2 8500C5
Gigabyte GeForce GTX 260+ 896MB
Asus M4N72-E
Corsair 550w

Jag har märkt att jag inte längre kan maxa settings i nyare spel och undrar vad det beror på. Behövs allt bytas ut eller räcker det med ett nytt grafikkort för att kunna spela nya spel på högsta settings utan fps drops?
Tacksam för snabbt svar för imorron ska jag till inet. Budget e 10k btw, monitor, hdd, tangentbord, dvdspelare, chassi etcetc har jag redan.